facebook dataset

Ontdek mijn boeiende opleidingen over mindset en intuïtieve vaardigheden bij Brug tussen Twee Werelden. Ik bied inspirerende en leerrijke masterclasses aan die jouw kennis en inzicht verrijken. Ontwikkel een krachtige mind en heldere intuïtieve vermogens voor een dieper begrip van jezelf, jouw fysische, emotionele en mentale gezondheid, jouw zaak en de wereld. Mijn opleidingen zijn zorgvuldig samengesteld om jou te begeleiden naar een hoger bewustzijn en een betekenisvolle connectie met je innerlijke wijsheid. 

Mindset

Verover jezelf: 6 stappen naar zelfgenezing

In de ‘Verover jezelf: 6 stappen naar zelfgenezing’ zullen we ontdekken hoe krachtig jouw mind is! Verover jezelf komt van ‘VERander je OVERtuigingen. Als je jouw onbewuste overtuigingen over jezelf, over jouw leven, over je ziekte, over genezing,… verandert, volgt een natuurlijk herstel van lichamelijke aandoeningen en zal je duurzaam genezen. We gaan op zoek naar de grenzeloze mogelijkheden van de geest en de helende kracht die binnenin ons allemaal ligt.

Intuïtie

Tekens van het universum

Ontwikkel je natuurlijke intuïtie en vertrouw op je innerlijke kompas. Leer hoe je kunt afstemmen op je intuïtieve vermogens en deze kunt versterken. Ontdek technieken en oefeningen om je intuïtie te verfijnen, zodat je beter kunt luisteren naar je innerlijke stem en bewuste keuzes kunt maken die in lijn zijn met je diepste verlangens en doelen. Laat je intuïtie je gids zijn op je persoonlijke groeipad. Of je nu nieuw bent in dit gebied of al enige ervaring hebt, mijn workshops bieden een ondersteunende omgeving waarin je je intuïtie kunt cultiveren en laten groeien.

Ontdek de verborgen taal van het universum en leer hoe je de betekenis achter synchroniciteit, symbolen en tekens kunt ontcijferen, waardoor je meer bewustzijn en leiding kunt ervaren in je dagelijks leven.

Boost je Intuïtie in Business

Deze exclusieve B2B masterclass biedt de sleutel tot diepgaand zakelijk succes door intuïtie te omarmen en te integreren in je besluitvormingsproces. Ontdek hoe je met vertrouwen en doeltreffendheid kunt handelen, zelfs in de meest uitdagende zakelijke omstandigheden. Laat je intuïtieve potentieel niet zomaar sluimeren. Je hebt alle wijsheid in jezelf, maar dat is de laatste plaats waar je zoekt…

Kaartleggen

Ontdek de geheimen die in de kaarten verborgen liggen en leer de kunst van het kaartleggen. Laat je leiden door de symboliek en betekenis achter elke kaart en ontwikkel je eigen intuïtie om diepere inzichten te verkrijgen. Verken de fascinerende wereld van kaartleggen en ontdek hoe het je kan helpen bij het vinden van antwoorden en het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, mijn workshops en cursussen zijn afgestemd op jouw niveau, zodat je op je eigen tempo kunt groeien en leren.

Kaartleggen met Lenormand

Ontdek de betoverende wereld van Lenormand kaartleggingen en ontrafel de symboliek en diepgang van deze bijzondere kaarten.

Kaartleggen met Lenormand - uitbreiding

Verdiep je kennis van Lenormand kaarten en ontdek de fascinerende uitbreidingen en geavanceerde technieken om dieper inzicht te verkrijgen en je kaartleggingen naar een hoger niveau te tillen.

Kaartleggen met Tarot

Betreed de magische wereld van Tarot en ontdek de symboliek en wijsheid van deze eeuwenoude kaarten, terwijl je leert hoe je ze kunt interpreteren en gebruiken als een krachtig hulpmiddel voor persoonlijke groei en spirituele begeleiding.

Over mij

Met mijn expertise bied ik opleidingen en consulten aan gericht op het ontwikkelen van intuïtie en inzicht.

Mijn benadering is uniek en richt zich op het ontketenen van jouw volledige potentieel, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik geloof sterk in de kracht van intuïtie als een kompas voor het nemen van beslissingen en het creëren van een succesvolle onderneming. 

Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar strategisch inzicht, een professional die wil groeien in leiderschap, of iemand die simpelweg streeft naar persoonlijke ontwikkeling, ik ben er om je te begeleiden. Samen zullen we werken aan het versterken van jouw intuïtieve vermogens en het vergroten van jouw inzicht in jezelf en jouw zaak, waardoor je zelfverzekerd en doelgericht stappen kunt zetten richting succes.

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart