facebook dataset
Nathalie De Houwer

Hoewel zakelijke besluitvorming vaak wordt gestuurd door ratio, data-analyse, marktonderzoek en financiële modellen, is intuïtie een krachtige en vaak ondergewaardeerde troef voor leiders en ondernemers. In feite is intuïtie de drijvende kracht achter veel beslissingen: de opstart van je zaak, de ontwikkeling en naamgeving van nieuwe producten of diensten, investeringen, samenwerkingen of de beëindiging ervan, fundamentele reorganisaties…

In een economie die continu verandert, is het vermogen om knopen door te hakken cruciaal. Jouw intuïtie stelt je in staat om sneller beslissingen te nemen als je geen tijd hebt voor een uitgebreide analyse van de feiten, om kansen en risico’s in te schatten, out-of-the box te denken, beter om te gaan met onzekerheid, innovatieve oplossingen te ontdekken en verbinding te maken met je doelgroep op een dieper niveau.

Je verstand heeft grenzen en zit vol met beperkende overtuigingen (‘ik kan het niet’, ‘wat als ik misluk?’, ‘ik heb geen tijd’, ‘ik ben het niet waard’, ‘ik zit vast’). Intuïtie ondersteunt je daarentegen bij het overwinnen van angst en negatieve zelfpraat en zal alternatieve oplossingen presenteren die voorheen aan je voorbijgingen. Of je nu ondernemer bent, leidinggevende of professional, het ontwikkelen van je intuïtie kan een gamechanger zijn voor jouw succes!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor mijn gratis online webinar op donderdag 15 februari van 10.00u tot 11.00u en ontdek hoe het versterken van je intuïtie een positieve invloed kan hebben op jouw professionele leven. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met de link om deel te nemen. Check zeker je spam!

Wat kan je verwachten?

✓ Intuïtie in het zakelijk leven: Ontdek hoe intuïtie een sleutelrol speelt in effectieve besluitvorming en zakelijk succes.

✓ Tips & tricks: Factoren die je intuïtie beïnvloeden en belemmeren.

✓ Intuïtie en symboliek: Intuïtie communiceert niet in grammaticale volzinnen, maar in symbooltaal.

✓ Een hoger bewustzijn ontwikkelen: Bewustzijn van je binnenwereld (gedachten, gevoelens en lichaam) en van je buitenwereld.

✓ Verborgen boodschappen in je buitenwereld: De buitenwereld zit vol verborgen boodschappen die je leiden of waarschuwen.

✓ Praktische oefeningen: Hands-on oefeningen die je helpen je intuïtieve vermogens te ontwikkelen en te versterken.

✓ Q&A sessie: Stel al je vragen over intuïtie en ontvang persoonlijke inzichten die je direct in je zakelijke context kunt toepassen.

Einstein heeft gezegd dat we slechts 2 tot 10% van onze mogelijkheden gebruiken. Met intuïtie kom je veel verder. Intuïtie is een manier om informatie over jezelf, je bedrijf, je concurrentie en zoveel andere dingen te vergaren die niet direct duidelijk zijn voor je zintuigen of je verstand. Je hoeft geen stapels gegevens te verzamelen. Je moet enkel weten waar je je aandacht op moet richten. Gebruik je intuïtie als stimulans. Hiermee werk je veel effectiever. Intuïtie is een systeem. Het is veel meer dan een buikgevoel, veel meer dan een idee, veel meer dan een aha-moment. En het werkt!

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op mijn BIB-webinar om je Intuïtie in Business een Boost te geven!

Benieuwd naar meer?

In afwachting van het webinar, kan je alvast mijn gratis e-book ‘Intuïtief Ondernemen: 7 tips om de kracht van je intuïtie te ontdekken’ downloaden. Dit e-book is een perfecte aanvulling op het webinar en biedt je verdiepende inzichten en praktische tips om je intuïtieve vermogens te versterken. Leer hoe je een balans vindt tussen analytisch denken en intuïtief handelen, en hoe dit je kan helpen om betere zakelijke beslissingen te nemen. Download je gratis exemplaar en begin vandaag nog met het vernieuwen van je zakelijke aanpak!

Over mij

Door uitdagende omstandigheden heb ik geleerd om steeds te vertrouwen op mijn intuïtie. Het vermogen om te luisteren naar mijn innerlijke wijsheid heeft mij herhaaldelijk geholpen bij het nemen van moedige beslissingen, het inschatten van kansen en risico’s en het doorgronden van mensen.

Als ondernemer heb ik door de jaren heen mijn intuïtieve vaardigheden verfijnd. Mijn ontwikkelde technieken stellen mij in staat om bewust mijn intuïtie te raadplegen. Intuïtie is niet slechts een vaardigheid, maar een waardevol systeem als aanvulling op je logisch redeneervermogen. 

Mijn ondernemerscarrière begon met een eersteklas blunder die mij veel geld, tijd en frustratie heeft gekost. Ik had nochtans een goede intuïtie, want ik voelde dat ik zaken deed met iemand die ik niet mocht vertrouwen… maar ik negeerde deze innerlijke waarschuwing. Deze ervaring was een ware lifechanger!

Sindsdien ben ik nog méér beginnen letten op mijn intuïtie en heb ik mezelf plechtig beloofd om altijd op mijn intuïtie te vertrouwen. In mijn ‘Boost je Intuïtie in Business‘-opleiding deel ik deze inzichten en leer ik ondernemers en leidinggevenden technieken aan om intuïtie te integreren in het zakelijk leven. 

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart