facebook dataset

Bericht sturen

De persoonlijke gegevens die je via dit formulier verstrekt, worden uitsluitend gebruikt voor het doel van het beantwoorden en afhandelen van je aanvraag. Je informatie wordt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden, in overeenstemming met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Voor meer informatie over hoe ik met je gegevens omga, verwijs ik je naar mijn privacybeleid.
Neem contact op - Een symbolische afbeelding van een boodschap in een fles die jou uitnodigt om contact op te nemen voor verdere vragen of informatie.

Direct contact

Telefoon: +32 468 22 53 62

E-mail: nathalie@brugtussentweewerelden.be

Enkele praktische afspraken:

Parkeermogelijkheden: Vanwege de beperkte en betalende parkeercapaciteit op de Kapucijnenvest zijn er twee alternatieven beschikbaar. Je kunt gratis parkeren op de parking ‘De Mol’ (Aarschotsesteenweg 2, 2500 Lier). Van daaruit is het slechts een korte wandeling door het prachtige Lier. Daarnaast is er betaald parkeren mogelijk op de parking ‘Grote Markt’ (Florent Van Cauwenberghstraat 15, 2500 Lier). Neem de lift of trap naar het gelijkvloers. Bij het verlaten van de parking ga je naar links. De Kapucijnenvest is de straat aan de overkant. Mijn zaak bevindt zich schuin links aan de overkant.

Gelieve op tijd aanwezig te zijn. Indien je te vroeg bent, kun je genieten van een wandeling door het bruisende Lier of een bezoek brengen aan een van de vele horecagelegenheden op het Zimmerplein en de Grote Markt. Als je onverhoopt vertraagd bent, waardeer ik het als je me op de hoogte stelt via 0468/22.53.62.

Afspraken annuleren

Ik begrijp dat onvoorziene omstandigheden kunnen voorkomen. In het leven hebben we niet altijd alles onder controle. Echter, bij een late annulering kan ik mijn agenda niet meer aanpassen. Vanuit zakelijk oogpunt ben ik dan genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor de annulatie.

  • Annulatie 48 uur voor de afspraak: geen kosten
  • Annulatie tussen 48 uur en 24 uur voor de afspraak: helft van de consultatieprijs
  • Annulatie binnen 24 uur voor de afspraak: volledige consultatieprijs
  • Niet komen opdagen zonder verwittiging: volledige consultatieprijs

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart