facebook dataset

Kaartleggen is een kunst

Kaartleggen is een intuïtieve kunst. We hebben de neiging hulp of verklaringen te zoeken als we het moeilijk hebben. Een kaartlegging houdt in dat we inzicht verkrijgen in onszelf en de moeilijkheden waarmee we kampen. Alsook kunnen we een blik in de toekomst werpen om te kijken hoe een situatie zal evolueren. Bewustwording en inzicht kunnen onze visie verruimen waardoor we onszelf en de omstandigheden beter begrijpen.

Ik leg zowel kaart met de Lenormand kaarten als met de Tarot kaarten.

Tarief: 75,-

Tarief: 75,-/uur (een kaartlegging duurt normaliter 1 à 1,5 uur)

Kaarten geven inzicht

Kaarten zijn een bron van informatie en inspiratie, die je inzicht geven in jezelf en je problematiek. De kaarten laten je die blinde vlek zien die je niet wil of kan zien, een stuk informatie vanuit het onbewuste. Van zodra het onbewuste kenbaar wordt in het bewuste, kunnen jijzelf én de situatie waarmee je wordt geconfronteerd, veranderen. Zo binnen, zo buiten. Maar hoe werkt dit dan?

Het onbewuste wordt bewust

Het onbewuste verdringt wat we in het dagelijkse bewustzijn niet onder ogen willen, kunnen of durven zien. Kaarten moedigen aan om juist die blinde vlekken te onderzoeken, want hierin schuilt vaak een ongewaardeerd deel van jezelf. Dat kan soms beangstigend en bedreigend aanvoelen, en kan weerstand oproepen. Dat is menselijk. Vandaar dat ik ook altijd de raad geef om de kaartlegging even te laten bezinken.

Verscholen mogelijkheden en vaardigheden

Kaarten kunnen je ook wijzen op richtingen die je nooit voor mogelijk zou houden, of vaardigheden/talenten/capaciteiten waarvan je nooit had kunnen denken dat je ze hebt. Maar deze nieuwe mogelijkheden komen boven met een reden. De tijd is dan ook rijp om hier iets mee te doen. Dit zijn nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen die je leven een andere wending geven in de richting die beter past bij jouw levensdoel en dromen.

Transformatie

Het leven is constant onderhevig aan verandering. We sluiten het oude af, om het nieuwe te verwelkomen. Dit transformatieproces verloopt in de beste omstandigheden rustig en vredig. Maar soms ook met een schok die pijnlijk is, waardoor het leven ineens een puinhoop lijkt. De kaarten tonen je het waarom achter deze transformatie. De kaarten geven je hoop. De donkerste nacht geeft ons het helderste licht.

Toekomst

De kaarten geven je een blik in de toekomst, maar dat is geen vaststaande waarheid. Dit geeft je enkel een scenario hoe de toekomst zou kunnen verlopen als jij hetzelfde pad blijft bewandelen. Een betere benadering is een ‘wat als’ benadering van de toekomst. Wat zou er gebeuren als? Elk mogelijk scenario die de kaarten laten zien, moet jijzelf interpreteren. Hoe voel jij je bij deze situatie? Wat denk jij over deze mogelijke uitkomst?

Kaartlegconsult

Elke kaartlegging is een interactie tussen jou als vragende partij en mezelf als kaartlegster. Het woord interactie impliceert dus actie. Het is heel gemakkelijk en veilig voor de vrager om de verantwoordelijkheid bij de kaartlegster te leggen. Dan hoef je niet aan zelfonderzoek te doen en blijf je passief zitten in je comfortzone. Wat is het nut van een juiste voorspelling als je geconfronteerd wordt met informatie die voor jou aanvoelt als onjuist omdat je niet wilt of durft geconfronteerd te worden met deze informatie? Het doel van een kaartlegging is een hogere bewustwording, iets waar je uit leert, je gaat op zelfonderzoek uit.

Een open houding en een actieve betrokkenheid leveren je meer inzicht op dan enkel het willen weten van een mogelijke uitkomst op je vraag.

Kaartlegging op afstand

Ik geef ook kaartleggingen online, maar zoals ik al heb aangegeven zal ik dit in eerste instantie niet aanbevelen. Er zijn uiteraard altijd uitzonderingen. Nood breekt wet. Soms is het beter om de gevraagde informatie te verkrijgen vanop afstand, dan helemaal niets.

Praktisch: Je krijgt een link toegestuurd om in te loggen in de Zoom-meeting. 

Lenormand en Tarot

Ik leg kaart met Lenormand en Tarot kaarten. Beide kaarten geven inzichten, maar vanuit een andere invalshoek waardoor ze elkaar mooi aanvullen en je zo een totaalbeeld krijgt van de situatie. Ik krijg vaak de vraag wat het verschil is tussen de Lenormandkaarten en de Tarotkaarten. Dat leg ik je graag verder uit in mijn blog!

Zelf leren kaartleggen?

Wil je zelf leren kaartleggen en de betekenis achter de kaarten ontdekken? Ontdek mijn inspirerende opleidingen over kaartleggen en ontwikkel jouw intuïtieve vermogens. Leer de kunst van kaartleggen en zet de eerste stap op jouw reis naar diepgaande inzichten en persoonlijke groei. Bekijk nu onze boeiende workshops en begin vandaag nog jouw eigen kaartlegavontuur!

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart