facebook dataset

Bachbloesems

Als je een beetje bent zoals ik, zou je bijna kunnen verdrinken in je emoties. Verdriet, schuldgevoel, boosheid, angst,… belemmeren je welzijn. De Bachbloesemremedies werken op gemoedstoestanden. De remedies pakken de oorzaken van disharmonie aan en herstellen het evenwicht op de verschillende bewustzijnsniveaus (onderbewust, onbewust en bewust niveau). Ze beïnvloeden je aanleg tot zelfgenezing.

Dokter Edward Bach

Bach werd arts, maar was niet tevreden met de allopathie die alleen maar een lichaam oplapt. Bach heeft in de natuur 38 remedies (bloesems van bomen en struiken) gevonden die overeen komen met karaktertrekken die in iedere mens aanwezig zijn. Het is opmerkelijk hoe Dr. Bach denkt over lijden en ziekte: ‘Negatieve ervaringen en beangstigende toestanden als tegenslag, ongeluk en ziekte zijn geen vijanden die wij moeten verslaan, verdringen of vernietigen. Elke vorm van lijden is een vriend die ons iets wil vertellen over hoe het met ons gesteld is. Tegenslag, crisis, ongemak en ziekte bieden altijd een kans op inzicht en ommekeer. Helen kan maar wanneer er geen heelheid is, genezen kan maar wanneer men ziek is.’

Nathalie De Houwer

Gebruik en dosering

Minimum 4 x per dag 4 druppels. De eerste dosis liefst ’s morgens, de laatste dosis vlak voor het slapen gaan.
Overdag neem je zo vaak als er behoefte aan is elke keer 4 druppels. Je kan hier geen overdosis van nemen. Bovendien is er geen interactie met eventuele medicatie die je neemt.

Gepersonaliseerd flesje

Op basis van je verhaal en je klachten maak ik een flesje met jouw persoonlijke remedies. Ik meet steeds de 38 remedies energetisch uit om te bekijken of deze passen bij jou. Het voordeel is dat ook onderbewuste remedies aan de oppervlakte komen. Als je kennis hebt van jouw persoonlijke remedies en bijhorende emoties, verkrijg je inzicht in je emoties. Inzicht brengt je al een grote stap richting genezing. Door dagelijkse inname van de remedies komen je emoties in balans.
Bachbloesems

Tarief: 75,-

Emotionele bewustwording opent de poorten naar zelfinzicht en innerlijke groei. Het is de sleutel tot het begrijpen van onze diepste gevoelens en het omarmen van onze innerlijke wereld.

Over mij

In mijn vroege twintiger jaren werd ik geconfronteerd met de uitdagende diagnose van CVS, het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS). Deze periode van mijn leven was een keerpunt dat me inspireerde om een vierjarige opleiding tot therapeute te volgen.

CVS bracht niet alleen fysieke uitdagingen met zich mee, maar ook mentale en emotionele strubbelingen. Mijn gedachten over mezelf waren verre van constructief, en ik zat gevangen in – zoals ik het noem – mijn calimerocomplexen die mijn zelfbeeld vertroebelden.

Mijn inzichten hebben mij niet alleen geholpen mijn gezondheid te herstellen, maar hebben ook mijn streven naar een positieve mindset en inzicht in de onbegrensde mogelijkheden van de mind aangewakkerd. Als gediplomeerd therapeute en trainer op vlak van mindset ben ik toegewijd aan het ondersteunen van iedereen die duurzaam wil genezen. Ik geloof sterk in de kracht van gedachten om jezelf te genezen en meer succes, overvloed, voldoening en geluk te ervaren op zowel privé als zakelijk vlak. 

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart