facebook dataset

Verover jezelf - 6 stappen naar zelfgenezing

Je wordt wat je gelooft. Niet wat je hoopt, wat je wenst, of wat je wilt. Je wordt waar je diep vanbinnen écht van overtuigd bent. Waarvan ben jij zo overtuigd? Wat geloof jij diep vanbinnen over jezelf? Dat je het niet waard bent? Dat anderen beter zijn dan jij? Dat je te dik, te dun, te oud, te (vul zelf maar in) bent om aanvaard te worden, om je dromen na te jagen, om gewoon gelukkig te zijn? Dat je nooit zal genezen? Dat je ziekte erfelijk is en dat je ermee zal moeten leren leven? Quatsch! Amper 5% van de aandoeningen zijn écht erfelijk, de overige 95% van de ziektes ontstaan door gedrag en levensstijl (en dat is wetenschappelijk bewezen). Geloof je gedachten niet, want je gedachten maken je blazen wijs.

 ‘Verover jezelf’ komt neer op het VERanderen van je OVERtuigingen. Verander je gedachten, verander je overtuigingen en je leven zal veranderen. What you imagine you become.

Verover jezelf - zelfgenezing

Genezing is het resultaat van de manier waarop je denkt

Een ziekte ontstaat door verkeerde overtuigingen, ongegronde angsten en negatieve gedachten die in het onderbewustzijn vastzitten en die vorm hebben aangenomen in het lichaam. Deze verwrongen gedachtegang openbaart zich als een ziekte en kan worden aangepakt door je denken te veranderen. Alles begint met een gedachte, alles is mindset. Het leven dat je op dit moment lijdt leidt en de persoon die je bent geworden, zijn het resultaat van gedachten die je hebt gehad.

Als je wilt genezen, moet je jouw overtuigingen veranderen. Denk eens na over jezelf. Waar komen jouw overtuigingen vandaan? Want die overtuigingen controleren hoe jij denkt, wat je voelt en wat je doet. Ze bepalen je gedrag en je gezondheid (of ziekte) in je leven. 

Verover jezelf boekje - 6 stappen naar zelfgenezing

Je kan jezelf genezen. Als je je gedachten verandert toch… In mijn Verover-boekje (31 pagina’s) deel ik zes stappen die je zal moeten doorlopen om duurzaam te genezen. Je kan werkelijk van alle aandoeningen genezen: van koppijn tot kanker. Van diepgewortelde angsten tot een chronische depressie. Zelfs van aandoeningen waarvan beweerd wordt dat ze ongeneeslijk zijn, zoals Multiple Sclerose (MS). Jouw gedachten zijn onvoorstelbaar krachtig. Alles begint met mindset! De wonderbaarlijke kracht van je onderbewustzijn kan je genezen van ziekte en je weer vitaal en gezond maken. Je hebt een oneindige genezende kracht die diep in je onderbewustzijn schuilt. Door te leren hoe je deze innerlijke kracht kunt gebruiken, bevrijd je jezelf uit de ketenen van angst en ga je een leven tegemoet waarin beperking en ziekte wordt omgezet in overvloed en welzijn. Dacht je voor eeuwig en altijd gedoemd te zijn? Verander dan eens van gedacht!

Na aankoop krijg je een mail waarin je het Verover jezelf-boekje kan downloaden. Check dus zeker ook je spam!

6 stappen naar zelfgenezing

  • Genezing is het resultaat van de manier waarop je denkt: je gedachten zijn onvoorstelbaar krachtig. Verander je gedachten, en je verandert je lichaam.
  • Verlangen, de eerste stap: Hoe graag verlang jij naar ultieme gezondheid? Verlangen is geen hoop, het is ook geen wens. Je hoopt niet op gezondheid, je wenst geen gezondheid, je wordt gewoon gezond (punt!). Je verlangen moet zo allesoverheersend zijn dat falen geen kans maakt.
  • Geloof en overtuiging, de tweede stap: Wat geloof jij over jezelf? Met welke negatieve overtuigingen bombardeer jij jezelf dagelijks? Deze negatieve overtuigingen blokkeren jou, je gezondheid, je relaties, je financiën, je toekomst, alles. Verander je onbewuste negatieve overtuigingen en je zal genezen.
  • Autosuggestie of affirmaties, de derde stap: Als je je onderbewustzijn voedt met constructieve autosuggesties, heb je de kracht in je om al deze destructieve overtuigingen te bestrijden.
  • Verbeeldingskracht of visualisatie, de vierde stap: Zie jezelf gezond in je gedachten. Je onderbewustzijn is zo krachtig dat het elk beeld realiseert. Wat je kan zien, kan je zijn.
  • Het onderbewustzijn, de vijfde stap: Je onderbewustzijn heeft een ongelooflijk genezende kracht. Deze helende intelligentie weet hoe het jou kan genezen. Je onderbewustzijn is scheppend en zal elk verlangen naar gezondheid verwezenlijken.
  • Intuïtie, de zesde stap: Je intuïtie is het communicatiemiddel tussen de eindige menselijke ratio en de oneindige Universele Intelligentie, het is de brug tussen twee werelden: de materiële wereld en de energetische wereld. Eigenlijk bestaat alles uit energie. En om dat te bewijzen, nemen we ineens een duik in de kwantumfysica. Ziekte kan niet bestaan als je je energiefrequentie verhoogt.
  • Neurowetenschap: Zodra je een nieuwe gedachte denkt, word je veranderd op neurologisch, chemisch en genetisch niveau. Dit betekent dat je met alleen je denken onmiddellijk nieuwe genen kunt activeren. Verander van gedachten, verander je DNA.

 

Als je deze 6 stappen volgt en volhoudt, dan beloof ik je dat je zal genezen! 100% zeker.

Voor wie is mijn verover-boekje geschikt?

✓ Je hebt een chronische aandoening zoals CVS, fibromyalgie, lupus, reuma, hoge bloeddruk, cholesterol, allergieën, intoleranties, Multiple Sclerose, diabetes, huidziekte (keratosis pilaris, psoriasis, acne,…), ontstekingen, overgewicht, migraine, prikkelbaredarmsyndroom, depressie, burn-out, vermoeidheid,  minderwaardigheidscomplexen, angsten…

✓ Je hebt regelmatig last van pijn en/of kwaaltjes die je leven belemmeren.

✓ Je bent in revalidatie na een ongeval of operatie.

✓ Je gelooft niet (meer) in je genezing, je hebt immers al alles geprobeerd maar niets schijnt te werken.

✓ Je wil niet langer afhankelijk zijn van medicatie.

✓ Je hebt het gevoel dat er iets ‘mis’ is met je.

✓ Je wil vrijer en gelukkiger zijn, tevreden met wie je bent.

Het ‘Verover jezelf’-boekje is geen vervanging voor medische adviezen, maar een aanvulling. Bij twijfel raadpleeg je steeds een arts. We gebruiken onze geest als ondersteuning voor natuurlijke genezingsprocessen, evenals ondersteuning voor medicamenteuze en andere medische interventies. Laten we werken aan een gezonder en gelukkiger leven door de kracht van onze gedachten en ons onderbewustzijn te ontdekken!

Verover-coaching

Ik overloop samen met jou het Verover-boekje (twee halve dagen opleiding) waarbij we dieper ingaan op de inhoud. Ik geef je tools om je onderbewuste, negatieve overtuigingen aan de oppervlakte te brengen en deze om te buigen met inspirerende affirmaties en visualisaties die bij jouw situatie passen. Ik leg de helende kracht van je onderbewustzijn tot in detail uit. Kortom, ik begeleid je richting een stralende gezondheid! Ik weet hoe lang ik heb gezocht naar passende affirmaties en visualisaties, hoe ik heb vastgezeten in onbewuste negatieve overtuigingen die mijn leven én mijn zaak blokkeerden, de twijfel en de obstakels die ik heb moeten overwinnen,… Ik ken de valkuilen van de mind.

Je krijgt toegang tot de online uitgeschreven cursus zodat je alles rustig kan nalezen.

In de tweede maand krijg je gedurende 30 dagen dagelijks een mail om je te ondersteunen en aan te moedigen. ‘s Morgens rond 6.00u mag je van mij een mailtje verwachten om je dag boordevol positieve energie te starten. Je leert praktische technieken – zoals meditatie, 7 soorten visualisaties en tal van affirmaties – die je helpen je gedachten te sturen richting gezondheid. Alsook deel ik waargebeurde verhalen om je motiveren en te blijven geloven in je genezingsproces.

Na de coaching en de 30 mails – dan ben je al twee maanden verder – krijg je een healing (1 uur) om je energievibratie te verhogen. Alles is energie. En je moet opschakelen naar een hogere frequentie om ziekte te overwinnen. Een healing geeft een boost aan je energie, zorgt voor emotionele heling, neemt blokkades weg, vermindert pijn, geeft innerlijke rust,… Kortom: een healing activeert je zelfgenezend vermogen. Dit is tevens een ideaal moment om eventuele vragen te stellen en uitdagingen te bespreken.

Tijdens de derde maand krijg je toegang tot de online cursus Verover jezelf – wetenschappelijke uitdieping. Ook hier begeleid ik je per mail om je aan te sporen deze kennis ter harte te nemen. Als je nog twijfelt of je gedachten krachtig genoeg zijn om jezelf te genezen, dan zal deze wetenschappelijke uitdieping je ogen doen opengaan!

Verover-coaching (2 halve dagen) + 30 mails (tweede maand) + een healing (1 uur) + Verover jezelf-wetenschappelijke uitdieping (derde maand): 595,- 

Tip: Koop het Verover-boekje aan en start alvast met lezen zodat we vlotjes de coaching kunnen doorlopen.

Verover-begeleiding

Zou je graag alleen begeleiding krijgen bij het Verover-boekje? Dan geef ik je in twee halve dagen een diepgaande theoretische en praktische uitdieping van het Verover jezelf-boekje zodat je klaar bent voor jouw verovertocht richting zelfgenezing. We gaan jouw negatieve, beperkende overtuigingen onderzoeken en ombuigen met positieve, inspirerende affirmaties en visualisaties. Jouw helende krachten in je onderbewustzijn zullen gewekt worden zodat je helemaal uitgerust bent om jezelf te genezen. Nadien krijg je toegang tot de online uitgeschreven cursus.

Optioneel: 30 mails met meditatie-, visualisatie- en affirmatietechnieken, en met waargebeurde verhalen om je aan te moedigen en te inspireren.

Verover-begeleiding (twee halve dagen): 450,-

Verover-begeleiding (twee halve dagen) + 30 mails (een maand): 480,-

Tip: Koop het Verover-boekje aan en start alvast met lezen zodat we vlotjes de begeleiding kunnen doorlopen.

Verover-online

Of werk je graag zelfstandig vanuit je comfy thuisomgeving? Dan is mijn online cursus voor jou de perfecte oplossing! Je doorloopt de volledig uitgeschreven, online cursus alleen. Een uur begeleiding – online of in mijn zaak – is steeds inbegrepen zodat je al je vragen kan stellen of je ervaringen wil delen. Je krijgt ook gedurende 30 dagen dagelijks een mail om je verder te ondersteunen en de praktische technieken – zoals meditatie, visualisatie en affirmaties – eigen te maken. De waargebeurde verhalen zullen je motiveren en inspireren om te blijven geloven in je genezingsproces.

Online cursus + 30 mails (1 uur begeleiding online of in de zaak inbegrepen): 130,-

Tip: Het Verover-boekje is niet mee inbegrepen, omdat de online cursus al een uitbreiding is. Maar als je toch graag snel en makkelijk de basis wil raadplegen, raad ik je aan om ook het Verover-boekje aan te kopen.

Over mij

In mijn vroege twintiger jaren werd ik geconfronteerd met de uitdagende diagnose van CVS, het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS). Deze periode van mijn leven was een keerpunt dat me inspireerde om een vierjarige opleiding tot therapeute te volgen.

CVS bracht niet alleen fysieke uitdagingen met zich mee, maar ook mentale en emotionele strubbelingen. Mijn gedachten over mezelf waren verre van constructief, en ik zat gevangen in – zoals ik het noem – mijn calimerocomplexen die mijn zelfbeeld vertroebelden.

Mijn inzichten hebben mij niet alleen geholpen mijn gezondheid te herstellen, maar hebben ook mijn streven naar een positieve mindset en inzicht in de onbegrensde mogelijkheden van de mind aangewakkerd. Als gediplomeerd therapeute en trainer op vlak van mindset ben ik toegewijd aan het ondersteunen van iedereen die duurzaam wil genezen. Ik geloof sterk in de kracht van gedachten om jezelf te genezen en meer succes, overvloed, voldoening en geluk te ervaren op zowel privé als zakelijk vlak. 

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart