facebook dataset

Diepgaande emotionele heling

We hebben allemaal wel iets waardoor we ons in een bepaalde mate beperkt of gevangen voelen: verdriet, depressie, rouw, mislukking… Misschien gaat het om iets verlammends als een angst of iets levensbedreigends als een ernstige ziekte.

En toch, hoe ernstig het ook is, hoe je er ook mee geworsteld hebt, je hebt de mogelijkheid helemaal vrij te worden, heel, geheeld. Je bent in staat om de wortel van deze problemen bloot te leggen, ze op te lossen, los te laten en zodoende jezelf vrij te maken om je leven op het hoogst mogelijke niveau te leven, als expressie van je échte zelf.

Door de beproevingen en de pijn van het leven, bedekken we ons ware zelf met een hoop rotzooi. We presenteren onze kunstmatige ik met een glanzend laagje aan de wereld. Na een tijdje geloven we zelfs dat deze beschermende laag is wie we werkelijk zijn. We vormen onze identiteit ernaar. Deze oude emotionele patronen worden opgeslagen en herhalen we keer op keer met andere mensen. En toch lijken we de pijn nooit op te kunnen lossen of de les te leren. We blijven die oude patronen maar herhalen. De mensen veranderen misschien in ons leven, maar de patronen blijven.

En dan geeft het leven ons een geschenk, een wake-up call. Een plotselinge ziekte, een ontslag, een burn-out, verlies van een dierbare, een instorting waardoor we op zoek gaan naar ons ware zelf. We proberen al die lagen rotzooi weer af te pellen.

Emotionele Reis

Je aandoening zal genezen

Als je eenmaal begrijpt wat de ziekte of pijnlijke gebeurtenis je te leren heeft – en je de emotionele ballast en opgeslagen herinneringen in de cellen los kunt laten – kan het echte genezen beginnen. Dan begint het lichaam aan een proces van natuurlijk herstel.

Als er negatieve emoties opkomen, proberen we er alles aan te doen om de pijn te vermijden: we rennen naar de koelkast om het weg te eten, we zetten de tv op om onszelf af te leiden, we bellen vrienden op om af te spreken,… We lopen weg van al die pijnlijke emoties. Maar dat helpt niet. Als er een intense emotie opkomt, stel jezelf dan volledig open voor die emotie. Voel de emotie. Verwelkom de emotie. In de kern van dit gevoel zal je rust vinden. Oude wonden die ten grondslag liggen aan je huidige pijn zullen aan de oppervlakte komen, verwerkt worden en uiteindelijk geheeld worden met als gevolg dat een ziekte of aandoening verdwijnt.

Praktisch

Ik begeleid je door verschillende lagen emoties totdat je uiteindelijk bij de kern komt, de oorspronkelijke emotie. Het kan zelfs zijn dat je de Bron, het Universum, de Kosmos, God – hoe je het ook wit noemen – in jezelf ervaart. Dit proces heeft niets te maken met je ratio, het analyseren van je gevoel en de reden dat je het voelt. Het is simpelweg door verschillende emotionele lagen ‘vallen’, zoals het afpellen van een ui. Het is de bedoeling dat je de emoties gewoon voelt. Het door de emotionele lagen heengaan kan jou op geen enkele manier schaden. Integendeel, je zal je nadien helemaal bevrijd voelen.

Er zullen herinneringen naar boven komen: je zal je een situatie herinneren vanuit je verleden en mensen die betrokken zijn bij de emotie die je op dat moment voelt. Als je op dit punt bent beland, begeleid ik je door een kampvuur-visualisatie waar de jongere jij, de huidige jij en de mensen uit je herinnering aanwezig zijn om helderheid te verkrijgen en vergeving te schenken.

Emotionele heling

Je zal eindelijk vrij zijn!

Na deze Emotionele Reis zal het je gelukt zijn tot de kern van het probleem door te dringen – emotioneel en fysiek – en jezelf vrij te maken. Je hebt dan bijgedragen aan je eigen genezingsproces!

Intakegesprek: 110,- (1,5 uur)

Vervolgconsult: 75,- (1 uur)

Over mij

In mijn vroege twintiger jaren werd ik geconfronteerd met de uitdagende diagnose van CVS, het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS). Deze periode van mijn leven was een keerpunt dat me inspireerde om een vierjarige opleiding tot therapeute te volgen.

CVS bracht niet alleen fysieke uitdagingen met zich mee, maar ook mentale en emotionele strubbelingen. Mijn gedachten over mezelf waren verre van constructief, en ik zat gevangen in – zoals ik het noem – mijn calimerocomplexen die mijn zelfbeeld vertroebelden.

Mijn inzichten hebben mij niet alleen geholpen mijn gezondheid te herstellen, maar hebben ook mijn streven naar een positieve mindset en inzicht in de onbegrensde mogelijkheden van de mind aangewakkerd. Als gediplomeerd therapeute en trainer op vlak van mindset ben ik toegewijd aan het ondersteunen van iedereen die duurzaam wil genezen. Ik geloof sterk in de kracht van gedachten om jezelf te genezen en meer succes, overvloed, voldoening en geluk te ervaren op zowel privé als zakelijk vlak. 

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart