facebook dataset

Healing

Healing – ‘heel’ wording – speelt zich af op het energetische niveau. Alles is energie. Ook jij bent een energetisch veld. Jij vormt en beïnvloedt voortdurend deze energie met je gedachten, emoties en overtuigingen. Je innerlijke wereld weerspiegelt zich in je uiterlijke realiteit. Hoe je je voelt, wat je denkt, gelooft,… beïnvloedt hoe de energie naar jou en door jou stroomt.

Wanneer je jouw energie verhoogt, ben je eigenlijk de frequentie van de atomen en moleculen van je fysieke lichaam aan het verhogen zodat je je energieveld uitbreidt. Je voert de bestaande ziekte als een verlaagde frequentie mee naar een verhoogde frequentie.

Hoe meer georganiseerd en coherent je energie is – dus hoe sneller je energiefrequentie – hoe gezonder je wordt. Ziekte kan niet bestaan in een hoge, georganiseerde frequentie. 

Je hebt in je onderbewustzijn een ongelooflijk helende kracht die alles in het werk zet om ziekte te overwinnen. 

Energetische healing

Zelfgenezend mechanisme

Een healing geeft een boost aan je zelfgenezend mechanisme, wat kan leiden tot verlichting of genezing van fysieke klachten, vermindering van zowel acute als chronische pijn wat een versneld herstel mogelijk maakt, een verbeterde immuunfunctie en een algeheel gevoel van vitaliteit en gezondheid. 

Hoger bewustzijn

Een hoge energie brengt je naar een hoger bewustzijn. Je wordt je bewuster van jezelf en je leefwereld. Hierdoor begint een proces van ontwaken. Je intuïtieve vaardigheden worden sterker en je ontwikkelt een verruimd bewustzijn. Je leert achter de schermen te kijken van de materiële wereld en ontdekt een nieuwe wereld, een wereld van onbegrensde mogelijkheden, waar je ‘toevallige’ seintjes krijgt van het Universum, waar je oog hebt voor de magie en schoonheid van deze wereld. Vandaar dat een genezingsproces ook een transformatieproces is.

Andere voordelen

Een energetische healing biedt een breed scala aan voordelen die zowel lichaam als geest ten goede komen. Een van de belangrijkste voordelen is de significante vermindering van stress en angst, wat leidt tot diepe ontspanning en een gevoel van innerlijke rust. Bovendien helpt een healing bij het loslaten van emotionele blokkades en het verwerken van onverwerkte emoties. Daarnaast zorgt het harmoniseren van de energieën in het lichaam voor verhoogde energieniveaus en een gevoel van hernieuwde levenskracht, wat helpt bij het bestrijden van vermoeidheid en het verbeteren van de algehele energiehuishouding. Wanneer je energie weer vrij kan stromen, zal je merken dat nieuwe kansen zich aandienen en je pad zich opent voor groei en transformatie.

Praktisch

Het consult begint met een kennismakingsgesprek waarin ik luister naar je verhaal. Nadien neem je plaats op de massagetafel. Draag gemakkelijke kleren zodat je comfortabel ligt. Je hoeft enkel je schoenen uit te doen. 

Healing

Tijdens de healing plaats ik mijn handen op verschillende plaatsen op je lichaam. Ik behandel ineens (eventuele) pijnpunten. Je kan tintelingen, prikkelingen, een warmte- of koudegevoel, stroomstootjes… gewaar worden. 

Na de healing kan je koude rillingen, vermoeidheid, een koortsig gevoel ervaren,… Luister naar je lichaam en neem je rust. Misschien dat je best een dagje verlof inplant zodat je nadien een dutje kan doen, een boekje kan lezen, een bad kan nemen,… Even een me-time momentje voor jezelf. De eventuele bijwerkingen kunnen toegeschreven worden aan ontgifting en verdwijnen binnen enkele dagen. Drink na de healing – tot drie dagen – voldoende water en/of kruidenthee om gifstoffen te kunnen afvoeren. Ook plan je best geen bloedtesten in de weken die volgen na de healing, deze kunnen ontregeld zijn en geven dus een vertekend beeld.

Ben je sceptisch?

Als je sceptisch bent, begrijp ik dat volkomen. Ik heb jarenlang gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling, zowel op mentaal, emotioneel als energetisch vlak. Daarnaast heb ik mijn verbinding met het Universum versterkt, wat me de kracht van deze genezende energie heeft doen inzien. Mijn grootste prestatie en uitdaging was het doorlopen van mijn eigen genezingsproces. Nu beschik ik over het vertrouwen en de toewijding om anderen te helpen met mijn genezende capaciteiten. Vaak kan een persoonlijke ervaring helpen om eventuele scepticisme te overwinnen.

Intakegesprek: 110,- (1,5 uur)

Standaardconsult: 75,- (1 uur)

Over mij

In mijn vroege twintiger jaren werd ik geconfronteerd met de uitdagende diagnose van CVS, het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS). Deze periode van mijn leven was een keerpunt dat me inspireerde om een vierjarige opleiding tot therapeute te volgen.

CVS bracht niet alleen fysieke uitdagingen met zich mee, maar ook mentale en emotionele strubbelingen. Mijn gedachten over mezelf waren verre van constructief, en ik zat gevangen in – zoals ik het noem – mijn calimerocomplexen die mijn zelfbeeld vertroebelden.

Mijn inzichten hebben mij niet alleen geholpen mijn gezondheid te herstellen, maar hebben ook mijn streven naar een positieve mindset en inzicht in de onbegrensde mogelijkheden van de mind aangewakkerd. Als gediplomeerd therapeute en trainer op vlak van mindset ben ik toegewijd aan het ondersteunen van iedereen die duurzaam wil genezen. Ik geloof sterk in de kracht van gedachten om jezelf te genezen en meer succes, overvloed, voldoening en geluk te ervaren op zowel privé als zakelijk vlak. 

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart