facebook dataset

Aangename kennismaking!

Ik ben Nathalie De Houwer. Mijn zaak ‘Brug tussen twee werelden’ heb ik officieel opgericht in 2017. Achter de schermen was ik echter al lang aan het werken aan mezelf en aan mijn zaak-to-be.

Na mijn middelbare studies Moderne Talen – Wiskunde heb ik in 2004 een bachelor behaald in Bedrijfskunde en Handelswetenschappen. In 2015, na een vierjarige opleiding over het menselijk lichaam en de psyche, ben ik afgestudeerd als therapeute. Twee jaar later heb ik dan de sprong gewaagd en mijn zaak opgericht. Maar de weg hiernaartoe was niet geplaveid met rozen…

Ik zie mezelf zitten voor de eerste keer bij een kaartlegster in 2010. Ik had twijfels over mezelf, over de weg die ik wou inslaan,… Ik was erg sceptisch, maar de combinatie nieuwsgierigheid, mijn slechte gezondheid en de chaos in mijn leven hebben mij overgehaald. Wat had ik te verliezen? Nooit gedacht dat deze ontmoeting mijn leven zou veranderen. Ik begon op haar aanraden zelf kaart te leggen, eerst met Lenormand, daarna met Tarot. Ik voelde mij herboren. Ik had terug een missie!

Nathalie De Houwer

Maar we zijn er nog niet...

Ook mijn gezondheid had me toen al voor een paar jaar in de steek gelaten. Ik kampte met vermoeidheid, had maag- en darmklachten, kon mijn job amper aan en voelde mij leeg,… Ik kreeg uiteindelijk de stempel CVS of chronisch vermoeidheidssyndroom. Zo kwam ik in contact met de complementaire geneeskunde en mijn opleiding tot therapeute. Mijn kijk op gezondheid werd holistisch. Ik werd mijn eigen grootste experiment. Je kan pas duurzaam genezen als je jouw gedachten heelt. Dat vereist een diepgaande kennis van je (beperkende) gedachten en negatieve overtuigingen. Je hoofd is werkelijk ontzettend machtig. Je onderbewustzijn neemt zomaar alles aan wat je bewustzijn – of je ratio – zegt, of dit nu negatief of positief is. Negatieve zelfpraat doet je lijden, een positieve mindset doet je leiden.

Bovendien hebben zware en soms gevaarlijke omstandigheden mij geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik noem mezelf wel eens de queen van de obstakels. Maar deze obstakels hebben mij verplicht inzicht te verkrijgen in mezelf en mijn omstandigheden. Begin mijn twintiger jaren ontdekte ik verborgen, schijnbaar ‘toevallige’ boodschappen die me in de juiste richting hebben geleid en me waarschuwden voor mensen of situaties die niet te vertrouwen zijn. Gedurende de jaren heb ik mijn intuïtieve vaardigheden verfijnd. Ik heb geleerd dat intuïtie een betrouwbaar systeem en dus een uitstekende aanvulling is op het logisch denkvermogen.

Alle obstakels bleken zegeningen te zijn die me hebben geleid. Ik wil daarom mijn missie delen met jou als ondernemer. Ik wil je laten zien dat je uitgerust bent met alles wat je nodig hebt om zowel zakelijk succes als persoonlijke vervulling te bereiken! Je hebt oneindige mogelijkheden ter beschikking, je moet gewoon weten hoe je intuïtie en je gedachten samenwerken.

Wil je verbonden blijven?

Dat kan! Volg mij op Facebook of Instagram. 

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart