Facebook pixel
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden

Aangename kennismaking!

Ik ben Nathalie De Houwer. Mijn zaak ‘Brug tussen twee werelden’ heb ik officieel opgericht in 2017. Achter de schermen was ik echter al lang aan het werken aan mezelf en aan mijn zaak-to-be.

Na mijn middelbare studies Moderne Talen – Wiskunde heb ik in 2004 een bachelor behaald in Bedrijfskunde en Handelswetenschappen. In 2015, na een vierjarige opleiding over het menselijk lichaam en de psyche, ben ik afgestudeerd als therapeute. Twee jaar later heb ik dan de sprong gewaagd en mijn zaak opgericht. Maar de weg hiernaartoe was niet geplaveid met rozen…

Ik zie mezelf zitten voor de eerste keer bij een kaartlegster in 2010. Ik had twijfels over mezelf, over de weg die ik wou inslaan,… Ik was erg sceptisch, maar de combinatie nieuwsgierigheid, mijn slechte gezondheid en de chaos in mijn leven hebben mij overgehaald. Wat had ik te verliezen? Nooit gedacht dat deze ontmoeting mijn leven zou veranderen. Ik begon op haar aanraden zelf kaart te leggen, eerst met Lenormand, daarna met Tarot. Ik voelde mij herboren. Ik had terug een missie!

Maar we zijn er nog niet...

Ook mijn gezondheid had me toen al voor een paar jaar in de steek gelaten. Ik kampte met vermoeidheid, had maag- en darmklachten, kon mijn job amper aan en voelde mij leeg,… Ik kreeg uiteindelijk de stempel CVS of chronisch vermoeidheidssyndroom. Zo kwam ik in contact met de complementaire geneeskunde en mijn opleiding tot therapeute. Mijn kijk op gezondheid werd holistisch. Ik werd mijn grootste experiment. Je kan pas duurzaam genezen als je jouw lichaam, emoties én gedachten samen heelt. Dat vereist een diepgaande kennis van je (negatieve) gevoelens én je (beperkende) gedachten. Deze inzichten leiden tot ware heling.

Bovendien hebben zware en soms gevaarlijke omstandigheden mij geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie. Begin mijn twintiger jaren ontdekte ik verborgen, schijnbaar ‘toevallige’ boodschappen die het antwoord bleken te zijn op vraagstukken die me de weg wezen. Ik ben deze ‘tekens’ steeds vaker beginnen ‘zien’ en ‘horen’. Het is wel handig om professioneel advies te krijgen van het Universum!

Alle obstakels bleken zegeningen te zijn die me hebben geleid. Ik wil daarom mijn missie delen met de wereld. Ik hoop dat mijn verhaal jou de kracht geeft om door te zetten en te blijven geloven… vooral in jezelf, maar ook in het Universum (of de Bron, de Kosmos, God, het kwantumveld). Want achter de materiële wereld schuilt zo veel meer!

Persoonlijke kaartlegsessie

Wil je diepgaande inzichten en antwoorden op jouw levensvragen? Laat je begeleiden door mijn persoonlijke kaartlegsessies, waarin ik je met behulp van kaarten inzichten bied en je ondersteun op jouw pad van bewustwording en groei. Ontdek nu meer over mijn kaartlegsessies en neem een stap richting helderheid en balans in jouw leven.