facebook dataset

Transformeer je leven met de kracht van Lenormand-kaarten!

Ben je klaar om je intuïtie te ontwikkelen en diepe inzichten te krijgen in je leven?

Ontvang direct:

Download het gratis e-book!

Wil je alvast een voorproefje? Laat je naam en e-mail achter en ontvang direct mijn e-book “Kaartleggen met Lenormand” in je inbox. Ontdek de basis van de Lenormand-kaarten, krijg waardevolle tips en start vandaag nog met je eerste kaartlegging!

E-book Kaartleggen met Lenormand

* vereist veld

Datum en verloop van de opleiding

Datum: De volgende masterclass vindt plaats op [datum volgt snel]. Zorg ervoor dat je je plaats reserveert, want de groepen zijn klein en de plekken zijn beperkt.

Verloop van de opleiding:

 • 13u45 – Deur open: Je bent welkom vanaf 13.45u. Neem de tijd om je te settelen, een kopje thee of koffie te nemen en andere deelnemers te ontmoeten.
 • 14:00 – Start: We beginnen stipt om 14.00u met een korte inleiding over de vier kleuren (harten, klavers, ruiten en schoppen) en de hofkaarten.
 • 14:15 – Betekenissen van de Kaarten: Vervolgens bespreken we uitvoerig de betekenissen van de 36 Lenormand-kaarten. Dit gedeelte is rijk aan praktische voorbeelden en mogelijke combinaties.
 • 15:15 – Pauze: Even 10-15 minuten pauze om alles te laten bezinken en wat op te frissen.
 • 15:30 – Praktisch Kaartleggen: Van 15.30u tot 17.00u duiken we in het praktische kaartleggen. Je leert verschillende legpatronen die je dagelijks kunt gebruiken, inclusief een uitgebreide legging voor inzicht in je verleden, heden en toekomst. Jij stelt de vragen gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en leert de kaarten te interpreteren met mijn begeleiding.
 • 17:00 – Afsluiting: We ronden af met ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.

 

Kostprijs:

De kostprijs voor de masterclass is 115,-. Dit omvat de drie uur durende sessie, het e-book, toegang tot de online cursus en drie persoonlijke kaartleggingen.

Bevestig je deelname:

Bevestig je deelname door een e-mail te sturen naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of telefonisch op 0468 22 53 62. Je plek is gegarandeerd na betaling van een voorschot van €60 op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding ‘Cursus Lenormand’. Het resterende bedrag van €55 betaal je ter plaatse (cash of via bankapp).

Online cursus Lenormand

Leer in je eigen tempo met onze uitgebreide online cursus.
115
 • Toegang tot de online cursus
 • E-book "Kaartleggen met Lenormand"
 • Levenslange toegang tot cursusmateriaal

Privé opleiding Lenormand

Persoonlijke begeleiding op maat, helemaal afgestemd op jouw behoeften.
245
 • 3 uur privé-opleiding
 • Boekje met originele Lenormand kaarten
 • Toegang tot de online cursus

Online cursus + 1 uur begeleiding

Cursus met 1 uur begeleiding om al je vragen te beantwoorden.
130
 • 1 uur persoonlijke begeleiding (online of in persoon)
 • Toegang tot de online cursus
 • E-book "Kaartleggen met Lenormand"

Download mijn gratis e-book!

Wil je alvast een voorproefje van de wondere wereld van de Lenormand-kaarten? Laat je naam en e-mail achter en ontvang direct ons e-book “Kaartleggen met Lenormand” in je inbox. Ontdek de basis van de Lenormand-kaarten, krijg waardevolle tips en start vandaag nog met je eerste kaartlegging!

E-book Kaartleggen met Lenormand

* vereist veld
Hanne Sterckx
Hanne Sterckx
21/08/2023
aanbevolen
Ik volgde de cursus Lenormand kaartleggen bij Nathalie, en kan deze alleen maar aanbevelen! Superleuke dag! Nathalie brengt haar kennis over op een rustige, heldere en heel praktische en “down to earth” manier. Heel professioneel en tegelijk met de nodige luchtigheid en humor. De cursus gaat verder dan alleen kaarten leren interpreteren… Nathalie inspireert ook om op je eigen gevoel te durven vertrouwen, contact te maken met je intuïtie… Blij dat je op mijn pad kwam, Nathalie, en zoals ik al zei ben ik heel benieuwd naar wat je nog allemaal gaat brengen, want dat klinkt allemaal veelbelovend en interessant 🤗
Debby Goetschalckx
Debby Goetschalckx
10/04/2023
aanbevolen
Ik kwam enkele jaren geleden 'toevallig' met Nathalie in contact. Na een kaartlegging die me op verschillende gebieden inzichten gaf, ben ik haar op social media blijven volgen en nam ik deel aan verschillende cursussen. Deze worden altijd gegeven in kleine groepjes waardoor er genoeg tijd is voor vragen en oefeningen. Nathalie stopt duidelijk veel voorbereiding in haar cursussen en is ook nadien vlot te bereiken voor evt. bijkomende vragen. Haar onderwijsachtergrond komt hierbij zeker ook naar voren. Een bijkomend voordeel is dat je door haar cursussen soms het geluk hebt om met gelijkgestemde zielen in contact te komen. Ik ben in ieder geval enorm dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen! Dankzij haar blijf ik mijn intuïtie verder ontwikkelen!
Stefan De Meyer
Stefan De Meyer
26/03/2023
aanbevolen
Super duidelijke uiteenzetting en verhelderende uitleg tijdens de masterclass kaartleggen met Lenormand kaarten . Ik ben alvast fan en kijk al uit naar het vervolg ! Hartelijke dank Nathalie !
Lesley Thijs
Lesley Thijs
13/07/2022
aanbevolen
Wat een opfrissing en bevestiging in bepaalde inzichten, bepaalde gevoelens. De groei in spirutualiteit is de groei naar jezelf. Nathalie is een engel! Ik weet niet waarom, maar da's zowat het eerste dat ik tegen haar zei 🤍 Ze lijkt er ook écht op 😆 Goh ja, ofwel klikt het ofwel klikt het niet en bij ons fit da wel 🤣🤣 De cursus die ik volgde was een beetje zoals ik verwacht had, want eigenlijk moeten wij ALTIJD ons buikgevoel volgen... Zeker altijd even fijn om elkaar terug te zien. Veel lachen, serieus zijn, raad en inzicht krijgen... Elke dag leren we bij! Bedankt Nattie 🤣😘😇
Dominique Verhoeven
Dominique Verhoeven
24/03/2020
aanbevolen
✨🌈💖 Goeie morgen lieve mensen.. ben “Toeval”lig bij Nathalie terechtgekomen en heb 2 workshops gevolgd.. Spirituele genezing& ontwikkeling en Lenormand kaartleggen.. had een manier gevonden om mijn GELOOF in meZELF terug te vinden.. Wat verwacht het universum van MIJ en niet omgekeerd.. alles wat me overkwam besefte ik opeens dat zijn GROEIpijnen, levenslessen die ik moet OnderGAAN! Puzzelstukjes vielen in elkaar.. Nu beWANDEL ik mijn fantastisch LEVENspad VLOEIend en ben enorm DANKbaar want ben NU de vrouw geworden die ik altijd al wou Zijn! Als je toch ff een dipje hebt ja dan is Nathalie daar met haar mooie boodschappen iedere dag in De Brug tussen 2 Werelden! Voor mij is het mijn allerliefste Engeltje hier op Aarde en haar enorm dankbaar ✨💜🙏🙏🙏💫✨💖🌈🦋🧚🏻‍♀️👑♥️💫 liefs Dominique
Hilde Bellemans
Hilde Bellemans
19/02/2019
aanbevolen
Hallo BEAUTIFUL YOU, Ik had vanmorgen een kaartlegging met Nathalie De Houwer, ik zat lichamelijk & geestelijk geblokkeerd & wist het even niet meer. Ik ben zo dankbaar voor de inzichten die ze mij gaf, écht SPOT ON. Ook voor de manier waarop ZE ME BEGELEIDDE & de manier waarop ik me kon openstellen (SUPER VAN ME-ZELF 😀🙌, leuke ontdekking btw) ben ik ZEER DANKBAAR & fier om me-zelf🙏! Ik voel me opnieuw KRACHTIG om mijn VOLGENDE STAPPEN te zetten, graag tot next! Hilde Bellemans, Fashion coach 💄👠👜💕🤩
Debby Huybrechts
Debby Huybrechts
16/12/2018
aanbevolen
Ik ben bij Nathalie terecht gekomen doordat een collegaatje van me een bericht van Equivida deelde. Net op het ogenblik dat ik ongelofelijk worstelde met mijn gezondheid en net op een kruispunt in mijn leven stond. Na de website van Equivida gelezen te hebben, was mijn interesse helemaal aangewakkerd en heb ik een afspraak gemaakt. Nathalie is een ongelofelijk toffe meid waarin ik, zelfs na 1 healing, alle vertrouwen heb. Ze is altijd beschikbaar voor de (toch al) vele vragen die ik haar op een week gesteld heb 😊. Er gebeuren vele dingen met me die ik zelf nog niet goed kan plaatsen dus ik ben heel blij met haar begeleiding. Mijn interesse is echt gewekt en Nathalie gaat me zeker nog zien en horen. Thanks Nathalie! You really glow 😊
Titia Wetselaar
Titia Wetselaar
16/12/2018
aanbevolen
Ik heb door Nathalie de jaar en maand trekking 2019 laten uitvoeren. Ze slaat de plank helemaal raak ,geeft veel inzicht in ( moeilijke) situaties. Het kan helpen om het vinden van je juiste levenspad. Ik heb er heel veel aan echt een aanrader. bedankt Nathalie.
Karine Verstappen
Karine Verstappen
20/11/2018
aanbevolen
ik heb de workshops meditatie en spirituele genezing gevolgd bij Nathalie en ook al een healing gekregen. Nathalie doet alles met volle overgave en is met haar positieve energie een voorbeeld voor iedereen in haar fijne groep. Dikke duim voor deze madam!
Christina Smit
Christina Smit
14/11/2018
aanbevolen
sta open en ontvang de boodschappen

Over mij

Ik zie mezelf zitten voor de eerste keer bij een kaartlegster in 2010. Ik had twijfels over mezelf, over de weg die ik wou inslaan,… Ik was erg sceptisch, maar de combinatie nieuwsgierigheid, mijn slechte gezondheid en de chaos in mijn leven hebben mij overgehaald. Wat had ik te verliezen? Nooit gedacht dat deze ontmoeting mijn leven zou veranderen. Ik begon op haar aanraden zelf kaart te leggen, eerst met Lenormand, daarna met Tarot. Ik voelde mij herboren. Ik had terug een missie!

Sindsdien heb ik duizenden kaartleggingen gedaan – zowel voor mezelf als voor anderen – en heb ik honderden mensen leren kaartleggen.

Ik zou zelfs mijn zaak niet hebben zonder het inzicht dat ik heb verkregen dankzij mijn kaarten. Mijn kaarten hebben mij geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie. Doorheen de jaren heb ik mijn intuïtieve vaardigheden verfijnd en geleerd te luisteren naar mijn innerlijke wijsheid gebaseerd op mijn gedachten, gevoelens en lichaam. 

Intuïtie is een waardevolle troef voor ondernemers, een uitstekende aanvulling op je logische ratio. Alle antwoorden vind je in jezelf, als je de moed hebt je intuïtie te volgen en je negatieve, beperkende overtuigingen los te laten!

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart