facebook dataset

Deze workshop is een uitdieping op de masterclass Kaartleggen met Lenormand. Ook als je de workshop niet hebt gevolgd en je hebt al enige ervaring met de Lenormand kaarten, is deze workshop geschikt om je kennis te verdiepen.

Doel

Eerst en vooral gaan we veel oefenen, want oefening baart kunst. Hoe meer je de kaarten legt, hoe meer inzicht je verkrijgt in de legpatronen en de combinaties. 

Maar het is ook de bedoeling dat je naar huis gaat met antwoorden op situaties waarover je vragen hebt. 

En als laatste gaan we er gewoon een leuke namiddag van maken!

A8F4A0844

Wat gaan we doen?

  1. De mogelijkheid om vragen te stellen over leggingen die onvoldoende duidelijk zijn (geweest) voor je of mogelijke combinaties die je niet goed begrijpt.
  2. Je krijgt de kans om een belangrijke vraag te stellen waarop de rest van de deelnemers gaan kaartleggen. We delen onze ervaringen en inzichten met elkaar. Zo krijg je verschillende leggingen – en dus ook verschillende visies – op jouw situatie en denken de overige deelnemers met je mee. Een beetje advies kan nooit kwaad.
  3. Nadien werken we in groepjes van twee. Je stelt een vraag naar keuze aan je partner. Je partner legt de kaarten met een legpatroon naar keuze. Nadien wisselen we.
  4. Als laatste oefenen we op de uitgebreide legging met alle 36 kaarten. Je stelt een vraag waarop je partner de uitgebreide legging hanteert. Nadien wisselen we.

 

Kaarten zijn een handig hulpmiddel in het ontwikkelen van onze intuïtie. Je zal merken dat je intuïtieve fitsen krijgt bij het interpreteren van de leggingen. Het is belangrijk dat je niet alleen je kaarten volgt, maar ook je eigen intuïtie opmerkt.

Datum

Zaterdag 25/05/24 van 14.00u tot 17.00u

Praktisch

Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of telefonisch op 0468/22 53 62.

Plaatsen zijn beperkt. Je deelname is definitief bij betaling van 85,- op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding ‘Lenormand uitbreiding’.

85,-

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart