facebook dataset

Als je leert te vertrouwen op je intuïtie, beschik je over een zesde zintuig dat je helpt bij het nemen van de juiste beslissingen, je de juiste richting instuurt of je waarschuwt voor mensen en situaties die niet goed voor je zijn. Bovendien heb je je intuïtie nodig om contact te leggen met het Universum (Kwantumveld, Bron, Kosmos, God – hoe je het ook wilt noemen). Want je bent hier niet alleen! Je overleden dierbaren, je beschermengelen en je gidsen sturen je altijd tekens, maar het is aan jou om deze op te merken en niet te bestempelen als louter toeval…

Voor alle info, klik hieronder op de knop.

Opleiding Tekens van het Universum

Het universum fluistert voortdurend naar ons. Als we ons hart en geest openstellen, kunnen we de prachtige tekens opvangen die het voor ons in petto heeft. Deze tekens zijn als een liefdevolle omhelzing van het universum, een bevestiging dat we nooit alleen zijn op onze levensreis. Het doel van deze masterclass is tweeledig: enerzijds ga je leren je intuïtie te ontwikkelen, anderzijds ga je de tekens van het Universum leren opmerken. 

Tekens van het universum kunnen in vele vormen verschijnen: een herhalend getal, dieren die in ons leven verschijnen, een liedje dat precies op het juiste moment op de radio speelt, een herhalend symbool,… Deze tekens zijn geen toeval; het zijn liefdevolle aanwijzingen van het universum die ons eraan herinneren dat er meer is tussen hemel en aarde dan we kunnen bevatten. Wanneer we in contact staan met onze intuïtie, kunnen we deze tekens beter herkennen en begrijpen. Ze kunnen ons de weg wijzen bij het nemen van belangrijke beslissingen, ons geruststellen dat we op de juiste weg zijn of ons herinneren aan de kracht die in onszelf schuilt. 

Hoe meer we ons bewust worden van de tekens om ons heen, hoe sterker de band met het universum wordt. Het is alsof we deel uitmaken van een groter geheel, een dans van energieën die ons leidt en ondersteunt. Dit besef geeft ons een gevoel van verbondenheid en vertrouwen, wetende dat we geleid worden door iets groters dan onszelf.

We gaan ineens oefenen om de kennis die je hebt verworven uit te testen! Je gaat een teken vragen aan het Universum om je te helpen met een vraag waar je graag een antwoord op wenst. Bovendien ga je ook contact leggen met je overleden dierbare(n).

Wees steeds alert op de signalen die je krijgt. Het Universum is een station dat 24 uur per dag uitzendt maar het is aan jou om je er op af te stemmen.

Waarom heb je een sterke intuïtie nodig?

Je intuïtie voorziet je van informatie die niet direct duidelijk is voor je zintuigen of je verstand. Het is niet zo dat je stapels informatie hoeft te verzamelen, maar eerder dat je moet weten waar je je aandacht op moet richten. Een sterke intuïtie helpt je problemen op te lossen, de juiste kansen te grijpen, gefundeerde beslissingen te nemen, creatieve oplossingen te vinden,… Vergeet niet dat de grootste vernieuwers (Steve Jobs, Oprah Winfrey, Einstein, Elon Musk,…) hun succes te danken hebben aan hun sterke intuïtie!

Hoe werkt dit dan?

Je vijf zintuigen stellen je in staat om de materiële werkelijkheid waar te nemen, je intuïtie is je ‘zesde zintuig’. Er zijn twee manieren waarop je intuïtie werkt: je krijgt aanwijzingen vanuit de buitenwereld (de Tekens van het Universum) of je krijgt aanwijzingen vanuit je binnenwereld (je innerlijke wijsheid gebaseerd op je gedachten, je gevoelens en lichamelijke sensaties). Deze aanwijzingen zijn soms symbolisch van aard zodat je deze indrukken eerst nog moet vertalen. Intuïtie is dus een proces in twee stappen: het ontvangen van informatie én het interpreteren van deze – veelal symbolische – indrukken. Intuïtie is heel persoonlijk, net als jouw symboliek. Je zal dus je symboliek moeten leren kennen. Ik vertel je hier alles over in de gratis masterclass Ontwikkel je intuïtie – Tekens van het Universum, dus schrijf je alvast in. Het belooft leerrijk te worden!

Wat ga je leren?

✔️ Basisprincipes van intuïtie.

✔️ Jouw Hemelse Hulptroepen: wat is het verschil tussen overleden dierbaren, beschermengelen en gidsen?

✔️ Wat zijn tekens, het doel van tekens, de taal en de betekenis van de tekens, timing, herhaling,…

✔️ Een overzicht van 16 soorten tekens, begeleid met foto’s en mijn persoonlijke verhalen zodat je weet waarop je moet letten.

✔️ Het begrip synchroniciteit en hoe dit je leven kan sturen.

Je kan ook het leerplan checken op mijn online leerplatform om een overzicht te hebben van de verschillende modules en lessen.

Na deze opleiding

✔️ Kan je de Tekens van het Universum opmerken en interpreteren.

✔️ Heb je een hoger bewustzijn: het “bewust-zijn” dat het Universum écht met je communiceert.

✔️ Voel je je meer verbonden met het Universum. Je voelt je beschermd en geleid.

✔️ Heb je een groter besef dat alles gebeurt met een reden.

✔️ Je kan dieper kijken – achter de schermen van de materiële wereld – waardoor een heel nieuwe wereld vol magie opengaat!

Online of een-op-een opleiding

Online cursus

Je doorloopt de online cursus zelfstandig op mijn online leerplatform. Het voordeel is dat je zelf jouw tempo kan bepalen. Uiteraard heb je ook de kans om vragen te stellen als je vastloopt. Ik begeleid je gedurende een uur persoonlijk tijdens een online meeting of in de zaak. Zo kan je je intuïtie en de Tekens van het Universum uitgebreid ontdekken en leren vanuit je eigen comfy thuisomgeving. 

Een-op-een opleiding

Dit is een intensieve een-op-een opleiding van drie à vier uur in mijn zaak. Ik projecteer een PowerPointpresentatie op de tv en jij krijgt een papieren versie om notities op te maken. Ik leg alles tot in de puntjes uit zodat je goed kan volgen. Nadien krijg je toegang tot mijn online leerplatform zodat je de uitgeschreven cursus thuis kan herlezen. Omdat deze opleiding zeer intensief is, leer ik jou als persoon beter kennen. Het voordeel is dat ik je persoonlijk kan begeleiden, mee kan denken en zoeken naar oplossingen. Ik wil dat je naar huis gaat met een diepgaande kennis van de cursus, maar ook met de nodige inzichten in jezelf en je situatie.

130,- voor de online cursus incl. een uur persoonlijke begeleiding
245,- voor de privé opleiding (3 uur) incl. toegang tot mijn online leerplatform

Tekens van het Universum

Ontwikkel je intuïtie – basis: online cursus

Als je leert te vertrouwen op je intuïtie, beschik je over een zesde zintuig dat je helpt bij het nemen van de juiste beslissingen, je de juiste richting instuurt of je waarschuwt voor mensen en situaties die niet goed voor je zijn. Bovendien heb je je intuïtie nodig om contact te leggen met het Universum (overleden dierbaren, beschermengelen en gidsen). Omwille van de uitgebreidheid van de cursus heb je nadien een stevige intuïtieve basis en is het tevens een vooropleiding van de masterclass Tekens van het Universum. Voor alle info, klik hieronder op de knop.

Ja, ik wil mijn intuïtie verder ontwikkelen!

E-book Contact met overleden dierbaren

In mijn e-book deel ik theoretische en praktische tips over hoe je contact kan leggen met je overleden dierbare(n). Het e-book staat volledig in het kader van overleden dierbaren en rouwverwerking.

Ik geef een woordje uitleg over jouw intuïtie (meer hierover in het gratis webinar), over de ziel in tegenstelling tot het fysiek lichaam, over de tekens die ze sturen en andere vormen van contact, wat er na de dood gebeurt en de algemene kenmerken van een contact met je overleden dierbare(n).

Ik heb het e-book geschreven met het doel contact te leggen met je overleden geliefde(n). Het gratis webinar ‘Tekens van het Universum’ is een uitbreiding van het e-book en tevens een vooropleiding van de masterclass.

Download gratis e-book

Inhoud van de masterclass Tekens van het Universum

Het doel van deze masterclass is tweeledig: enerzijds ga je leren je intuïtie te ontwikkelen, anderzijds ga je de Tekens van het Universum leren opmerken. Iedereen beschikt over intuïtie, ook jij! Maar we bestempelen het gemakkelijk als ‘toeval’ of een bizarre ingeving.

Je vijf zintuigen stellen je in staat om de materiële werkelijkheid waar te nemen, je intuïtie is je ‘zesde zintuig’. Er zijn twee manieren waarop je intuïtie werkt: je krijgt aanwijzingen vanuit de buitenwereld (de Tekens van het Universum) of je krijgt aanwijzingen vanuit je binnenwereld (je innerlijke leiding gebaseerd op je gedachten, je gevoelens en lichamelijke sensaties). Deze aanwijzingen zijn soms symbolisch van aard zodat je deze indrukken eerst nog moet vertalen. Intuïtie is dus een proces in twee stappen: het ontvangen van indrukken én het interpreteren van deze – veelal symbolische – informatie. Intuïtie is heel persoonlijk, net als jouw symboliek. Je zal dus je symboliek moeten leren kennen.

Als je heel bewust oefent om de buitenwereld waar te nemen, zal je automatisch je bewustzijn verruimen. Alles wat jij opmerkt in de buitenwereld, heeft een betekenis voor je. Niets is toeval! En dan gebeurt er iets wonderbaarlijks… Je merkt dat het Universum jou Tekens stuurt! Je kan het Universum werkelijk alles vragen, je krijgt steeds antwoord. Maar je zal je intuïtie de juiste instructies moeten geven en moeten trainen om deze boodschappen op te merken én te interpreteren. Het is daarom belangrijk dat je leert te vertrouwen op je intuïtie. Want alles wat jouw aandacht trekt, kan een boodschap zijn om je te adviseren of te waarschuwen.

Wat bedoel ik met het Universum? Je bent steeds omringd door jouw ‘Hemelse Hulptroepen’: je overleden dierbaren, je beschermengelen en je gidsen. Ik leg uit wat het verschil is, want er bestaan misverstanden over deze drie groepen.

We gaan ineens oefenen om de kennis die je hebt verworven uit te testen! Je gaat een teken vragen aan het Universum om je te helpen met een vraag waar je graag een antwoord op wenst. Bovendien ga je ook contact leggen met je overleden dierbare(n).

Wees steeds alert op de signalen die je krijgt. Het Universum is een station dat 24 uur per dag uitzendt maar het is aan jou om je er op af te stemmen.

Wat leer je in deze masterclass?

✔️ Je leert te vertrouwen op je intuïtie.

✔️ Je leert de Tekens van het Universum op te merken en te interpreteren.

✔️ Je ontwikkelt een hoger bewustzijn: het ‘bewust-zijn’ dat het Universum écht met je communiceert.

✔️ Je voelt je verbonden met het Universum. Je voelt je beschermd en geleid.

✔️ Groter besef dat alles gebeurt met een reden.

✔️ Tips en tricks: je leert dieper te kijken – achter de schermen van de materiële wereld – waardoor een heel nieuwe wereld vol magie opengaat!

Online cursus of een-op-een opleiding

Online cursus

Je doorloopt de cursus zelfstandig. Je krijgt een link toegestuurd om in te loggen op mijn online leerplatform. Het voordeel is dat je zelf jouw tempo kan bepalen en de tijdstippen waarop je je vrijmaakt. Uiteraard heb je ook de kans om vragen te stellen tijdens een online Teams meeting van een half uur. Zo kan je je intuïtie en de Tekens van het Universum uitgebreid ontdekken en leren vanuit je eigen comfy thuisomgeving.

Ja, stuur me de link door!

Een-op-een opleiding

Dit is een intensieve een-op-een opleiding van drie à vier uur in mijn zaak. Ik projecteer een PowerPointpresentatie op de tv en jij krijgt een papieren versie om notities op te maken. Ik leg alles tot in de puntjes uit zodat je goed kan volgen. Nadien krijg je toegang tot mijn online leerplatform met een code zodat je de uitgeschreven cursus thuis kan herlezen. Omdat deze opleiding zeer intensief is, leer ik jou als persoon beter kennen. Het voordeel is dat ik je persoonlijk kan begeleiden, mee kan denken en zoeken naar oplossingen. Eventueel op het einde neem ik mijn Lenormand en Tarot kaarten er even bij. Ik wil dat je naar huis gaat met een diepgaande kennis van de cursus, maar ook met de nodige inzichten in jezelf en je situatie.

Ontwikkel je intuïtie – basis: ik wil graag meer info
Download gratis e-book

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart