facebook dataset
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden

Tekens van het Universum

Categorieën: Intuïtie
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Tekens van het Universum

Met grote vreugde verwelkom ik je bij mijn inspirerende cursus over intuïtie en de tekens van het Universum. We bevinden ons in een tijdperk waarin het begrip van de wereld om ons heen en de subtiele manieren waarop het universum met ons communiceert, van onschatbare waarde zijn geworden. Deze cursus biedt een unieke gelegenheid om je connectie met het Universum te versterken en de verborgen boodschappen die ons omringen te herkennen en interpreteren.

We zullen verkennen hoe intuïtie – het innerlijke kompas dat ons leidt zonder woorden – kan worden versterkt en verfijnd. We duiken in de kunst van het luisteren naar onze intuïtie en het herkennen van de signalen die ons leiden naar de juiste beslissingen en richtingen in ons leven. Maar we gaan nog verder. We zullen ons richten op de betekenis van de tekens die het Universum ons zendt – die kleine, soms subtiel vermomde boodschappen die ons pad verlichten als we bereid zijn om te zien en te begrijpen.

Of je nu al bekend bent met het idee van intuïtie en universele tekens, of dat dit alles nieuw voor je is, deze opleiding is ontworpen om een diepgaand begrip te bieden en praktische tools aan te reiken die je in je dagelijks leven kunt toepassen.

Persoonlijke begeleiding

Dit is een online cursus die je zelfstandig op jouw eigen tempo doorloopt vanuit je comfy thuisomgeving. Ik deel mijn kennis en inzichten, en ik moedig jou aan om vragen te stellen, ervaringen te delen en samen te groeien in dit collectieve leerproces. Ik ben maar een mailtje of een telefoontje verwijderd als je vragen hebt. Een uur persoonlijke begeleiding is inbegrepen. Moest je vastlopen of je hebt vragen, kan je me steeds bereiken op nathalie@brugtussentweewerelden.be of op +32 468 22 53 62.

Laat je inspireren door je intuïtie en de Tekens van het Universum

Dus laten we openstaan voor nieuwe perspectieven, onze mind openen voor de boodschappen die het Universum ons stuurt, en ons laten inspireren door de magie van intuïtie en de wonderen van de Universele Intelligentie!

Intuïtieve groet
Nathalie De Houwer
Zaakvoerder Brug tussen Twee Werelden

Toon meer

Cursus inhoud

Inleiding

  • Klaar voor de beste ontdekkingsreis ooit?
    00:00

Ontwikkel je intuïtie – basis (korte herhaling)

Wat is het Universum en wie zijn jouw Hemelse Hulptroepen?

Tekens van het universum

Verschillende soorten tekens

Wat als ik geen teken krijg?

Synchroniciteit

Bedankt

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Your Cart