facebook dataset

Is je hoofd helemaal leeg? Ben je op? Kop op! Want je hebt alles in huis om jezelf gezond en succesvol te denken. Ontdek hoe je de kracht van je gedachten kan gebruiken om jezelf te genezen en succes te bereiken. Want wat je kan zien, kan je zijn. Deze opleiding helpt je de verbinding tussen je gedachten, je emoties, je lichaam én de buitenwereld te begrijpen. Want je buitenwereld reflecteert je binnenwereld. Ervaar je obstakels in je buitenwereld, zoek dan naar obstakels in je binnenwereld.

Dagelijks hebben we tussen de 60.000 en 70.000 gedachten. Wetenschappelijk onderzoek suggereert dat ongeveer 70% van deze gedachten negatief zijn. Het herhaaldelijk koesteren van deze negatieve gedachtenpatronen leidt tot herhaald gedrag dat op zijn beurt soortgelijke ervaringen in stand houdt. Deze ervaringen roepen opnieuw vergelijkbare emoties op, waardoor dezelfde gedachten worden geactiveerd. Dit proces resulteert in een vicieuze cirkel die je gezondheid (of ziekte), succes (of falen) in stand houdt. In feite schept je persoonlijkheid je persoonlijke realiteit, en dit proces begint allemaal met een gedachte.

Bovendien zijn 95% van je gedachten onderbewust. Dat betekent dat 5% van je bewuste gedachten inwerkt tegen de 95% wat je onderbewust hebt opgeslagen. Je kunt net zo positief denken als je wilt, dat helpt allemaal niet zoveel. Die 5% van je bewuste brein zwemt in tegen de stroom van de overige 95% van je brein: je onbewuste lichaamschemie die alle negativiteit onthoudt. Geen wonder dat je niet ver komt!  

Dankzij deze opleiding weet jij

✓ Hoe je de kracht van je gedachten gebruikt om je gezondheid en succes te verbeteren.

✓ Hoe je chronische aandoeningen zoals CVS, fibromyalgie, lupus, reuma, hoge bloeddruk, cholesterol, allergieën, intoleranties, diabetes, ontstekingen, overgewicht, migraine, prikkelbaredarmsyndroom,  depressie, angsten,… kan genezen.

✓ Hoe je minder afhankelijk kan zijn van medicatie/supplementen en meer vertrouwen kan hebben in je eigen genezingsproces.

✓ Hoe je de controle in eigen handen hebt over je gezondheid en je zakelijk succes.

Gratis webinar op (datum volgt snel!)

Op (datum nader te bepalen) geef ik een gratis webinar waarin ik je alles vertel over deze innovatieve masterclass. Zou je graag positiever denken over jezelf? Ben je het beu om te worstelen met je gezondheid? Zou je graag meer halen uit je business? Schrijf je dan nu in voor mijn gratis webinar waarin ik theoretische kennis deel en ik je alles vertel over deze unieke opleiding! Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van je deelname met de link naar de online Zoom vergadering. Check zeker je spam, want soms belandt mijn mail bij je ongewenste mails. 

Inschrijving gratis webinar 'Genees jezelf met je gedachten'

* vereist veld

Masterclass Kop op?! op (datum volgt snel)

In deze masterclass ga ik dieper in op de intrigerende relatie tussen je lichaam en geest. Leer hoe je gedachten je fysieke gezondheid en je zakelijk succes beïnvloeden en ontdek technieken om jezelf te genezen en succesvol te zijn.

Er is een schat aan wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat onze attitude (instelling of houding) invloed heeft op onze gezondheid. Optimisten leven langer en gezonder dan pessimisten! Optimist betekent letterlijk ‘beste’, wat suggereert dat optimisten hun aandacht gericht houden op de beste toekomstscenario’s. Ze lijden minder pijn, hebben meer energie, kunnen beter omgaan met sociale activiteiten en voelen zich gelukkiger, rustiger en vrediger. Hun instelling heeft een grotere invloed op hun gezondheid en levensduur dan bloeddruk, cholesterol, roken, lichaamsgewicht of de hoeveelheid lichaamsbeweging!

Jij vormt je hersenen én je lichaam door de gedachten die je denkt, de emoties die je voelt en de intenties die je hebt. Gedachten, gevoelens, verbeeldingskracht, overtuigingen of verwachtingen in je geest veroorzaken een reeks chemische en biologische veranderingen die resulteren in een fysiek (lichamelijk) effect met als gevolg meer zakelijk succes. Wist je dat je hersenen het verschil niet kennen tussen wat echt is en wat niet? Daarom zijn meditatie, visualisatie en affirmaties krachtige technieken om jezelf gezond en succesvol te denken.

Je hebt de volledige biologische en neurologische machinerie in huis om genezing en voorspoed voor elkaar te krijgen! Stel dat je in jezelf gaat geloven in plaats van in iets (medicatie/supplementen) of iemand (arts, coach, therapeut) buiten jezelf? Je zult versteld staan van de kracht die je bezit om je welzijn en succes te verbeteren!

Doel van deze masterclass

Mijn doel is dat meer mensen hun innerlijke staat kunnen wijzigen om positieve veranderingen in hun gezondheid en in hun buitenwereld te creëren. Het is mijn doel om je kennis te laten maken met deze bijzondere geneeswijze: jezelf genezen en succesvol te zijn met alleen je denken. Deze masterclass gaat niet over de afwijzing van wat dan ook, behalve van je eigen mentale zelfopgelegde beperkingen.

Ik nodig je uit

Ik nodig je uit om deze kennis toe te passen om voor jezelf een nieuw lichaam en een nieuw leven te creëren. Ons lichaam bezit een aangeboren intelligentie die een wonderbaarlijke helende kracht omvat. Vernieuwing is ingebouwd in het weefsel van ons lichaam, en degeneratie en ziekten zijn de uitzondering (niet de regel).

Dagelijkse begeleiding per mail

Gedurende deze maand zullen we niet alleen tijdens de online masterclasses samenwerken, maar ontvang je ook dagelijks begeleiding per mail. Dit betekent dat je dagelijks wordt ondersteund en aangemoedigd om de inhoud van de masterclasses dieper te verkennen. Je zult praktische technieken leren en stap per stap verder uitbouwen – zoals meditatie, visualisatie en affirmaties – die je helpen je gedachten te sturen en je leven te transformeren. Alsook deel ik waargebeurde verhalen om je motiveren en te blijven geloven in je genezingsproces.

550,- voor de masterclass en dagelijkse begeleiding per mail

dawsonchurch

Ieder van ons heeft de sleutels in handen van een apotheek met een oogverblindend scala aan genezende mengsels:
Onze eigen hersenen

Gratis webinar op zaterdag 18/11 van 11.00u tot 12.00u

Schrijf je nu in voor het gratis webinar waarin ik je alles vertel over deze unieke opleiding. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van je deelname met de link naar de online Zoom vergadering. Houd je inbox in de gaten en check ook zeker je spam. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij het webinar!

Inschrijving gratis webinar 'Genees jezelf met je gedachten'

* vereist veld

Deze opleiding is geschikt voor

✓ Je hebt een chronische aandoening zoals CVS, fibromyalgie, lupus, reuma, hoge bloeddruk, cholesterol, allergieën, intoleranties, diabetes, ontstekingen, overgewicht, migraine, prikkelbaredarmsyndroom,  depressie, angsten,…

✓ Je hebt regelmatig last van pijn en/of kwaaltjes die je leven belemmeren.

✓ Je gelooft niet (meer) in je genezing, je hebt immers al alles geprobeerd maar niets schijnt te werken.

✓ Je wil niet langer afhankelijk zijn van medicatie.

✓ Je hebt het gevoel dat er iets ‘mis’ is met je.

✓ Je wil gewoon vrijer en gelukkiger zijn, tevreden met wie je bent.

Deze opleiding is geen vervanging voor medische adviezen, maar een aanvulling. Bij twijfel raadpleeg je steeds een arts. We gebruiken onze geest als ondersteuning voor natuurlijke genezingsprocessen, evenals ondersteuning voor medicamenteuze en andere medische interventies. Laten we samen werken aan een gezonder en gelukkiger leven door de kracht van onze gedachten te ontdekken!

Mijn reis naar innerlijke transformatie

Als gediplomeerd therapeute heb ik een inspirerende reis gemaakt naar innerlijke transformatie. Ik heb mezelf genezen van CVS, dagelijkse koorts, chronische maagontstekingen, chronische diarree en een glutenintolerantie. Gedreven door mijn diepgaande kennis over gezondheid en verlangen naar persoonlijke groei, heb ik mijn eigen pad bewandeld. Ik deel graag mijn verhaal, waarin ik de uitdagingen en triomfen van mijn reis onthul. Door te luisteren naar mijn innerlijke kompas en te vertrouwen op mijn intuïtie, heb ik ontdekt wie ik werkelijk ben. Ik nodig je uit om mee te gaan op deze reis van zelfontdekking en vervulling.

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart