facebook dataset

Inhoud

In een wereld vol afleiding en externe prikkels kan het soms een uitdaging zijn om onze eigen innerlijke stem te horen. We worden vaak overspoeld door meningen, adviezen en verwachtingen van anderen, waardoor het moeilijk kan zijn om onze eigen intuïtie te volgen. Maar wat als er een manier was om die innerlijke leiding te herontdekken en te omarmen? Dat is precies waar de masterclass ‘Innerlijke leiding’ om draait. Deze meeslepende en verhelderende masterclass neemt je mee op een reis naar zelfontdekking en bewustwording. Het doel? Leren hoe je je intuïtie kunt volgen, gebaseerd op je gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties.

Jouw intuïtie – je zesde zintuig – weet dingen zonder te weten waarom je het weet. Je krijgt steeds aanwijzingen vanuit je buitenwereld (cfr. masterclass Tekens van het universum) én je binnenwereld. Intuïtie is een proces dat gebruik maakt van jouw gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties om je aanwijzingen te geven. Je denkt plots aan iets, je ziet een beeld voor je innerlijk oog, er schieten woorden door je hoofd of je voelt je plots ‘anders’. We zijn veelal geneigd deze innerlijke aanwijzingen weg te rationaliseren maar deze bevatten een schat aan informatie!

Er is een verschil tussen spontane intuïtie wanneer je ‘overvallen’ wordt door influisteringen en het bewust vragen van intuïtieve informatie. In beide situaties moet je heel aandachtig opletten wat zich aandient. De eerste gedachte die je binnenvalt of je eerste gevoel geeft dikwijls zeer bruikbare informatie. Je moet je echter bewust worden van de voortdurende gedachtestroom en jouw intuïtieve flitsen leren onderscheiden. Ook jouw lichaam geeft je lichamelijke en emotionele signalen om feedback te geven.

Omdat het soms slechts gaat over vage gedachten en subtiele aanwijzingen gaan we er dikwijls aan voorbij. Het gaat erom dat je bewust aandacht besteedt aan wat je intuïtie je doorgeeft. Je kan een boodschap makkelijk negeren omdat je druk bezig bent of omdat die boodschap niet belangrijk lijkt. Aan de hand van theoretische kennis en leuke, inspirerende oefeningen leer ik je om deze subtiele intuïtieve indrukken te vertrouwen.

Wat leer je?

  • Je leert te vertrouwen op je gedachten, je gevoel en je lichamelijke sensaties.
  • Je leert het verschil tussen spontane intuïtie en intuïtie op aanvraag.
  • Stappenplan om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid.
  • Innerlijke leiding op basis van je subtiele zintuigen: helderziendheid, heldervoelen, helderwetendheid,…
  • Innerlijke leiding op basis van je gedachten, je gevoelens & lichamelijke sensaties.
  • Zes oefeningen om jouw symboliek te leren kennen: zes belangrijke tekens die het Universum gebruikt om je betrouwbare aanwijzingen geven.
  • Een uitgebreide oefening om te leren associëren. De associatietechniek is een belangrijke techniek om je te voorzien van intuïtieve informatie.
  • Drie vragen die je intuïtief gaat beantwoorden aan de hand van je zintuigen, je gedachten en je omgeving.
  • De naam van je beschermengel, een inspirerende affirmatie, inzicht in jouw talenten/vaardigheden én vragen over je verleden, je heden en je toekomst,…

De ‘Innerlijke leiding’ masterclass is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer zelfbewustzijn, persoonlijke groei en een dieper begrip van zichzelf. Of je nu een leidinggevende bent die betere beslissingen wil nemen, een kunstenaar die creatieve inspiratie zoekt, of je wil gewoon meer in contact staan met je eigen innerlijke wijsheid, deze masterclass biedt waardevolle inzichten en praktische tools.

Online cursus of een-op-een opleiding

Online cursus

Je doorloopt de cursus zelfstandig op mijn online leerplatform. Het voordeel is dat je zelf jouw tempo kan bepalen. Uiteraard heb je ook de kans om vragen te stellen als je vastloopt. Ik begeleid je gedurende een uur persoonlijk tijdens een online meeting of in de zaak. Zo kan je je innerlijke leiding uitgebreid ontdekken en leren vanuit je eigen comfy thuisomgeving. 

Een-op-een opleiding

Dit is een intensieve een-op-een opleiding van drie à vier uur in mijn zaak. Ik projecteer een PowerPointpresentatie op de tv en jij krijgt een papieren versie om notities op te maken. Ik leg alles tot in de puntjes uit zodat je goed kan volgen. Nadien krijg je toegang tot mijn online leerplatform zodat je de uitgeschreven cursus thuis kan herlezen. Omdat deze opleiding zeer intensief is, leer ik jou als persoon beter kennen. Het voordeel is dat ik je persoonlijk kan begeleiden, mee kan denken en zoeken naar oplossingen. Ik wil dat je naar huis gaat met een diepgaande kennis van de cursus, maar ook met de nodige inzichten in jezelf en je situatie.

150,- voor de online cursus
330,- voor de een-op-een opleiding

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart