facebook dataset

Bedankt!

Je registratie is goed ontvangen en ik wil je graag bedanken voor je interesse en enthousiasme!

Je ontvangt een bevestigingsmail met alle details. Als je je hebt ingeschreven voor een webinar, ontvang je in deze mail ook jouw persoonlijke link om deel te nemen. Check zeker je spam, want soms belandt mijn mail bij je ‘ongewenste’ mails. Zorg er dus voor dat je je inbox in de gaten houdt, want daarin vind je alle informatie die je nodig hebt.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je een waardevolle en leerzame ervaring hebt.

Vriendelijke groet
Nathalie De Houwer
nathalie@brugtussentweewerelden.be
+32 468 22 53 62

Interesse in een gratis adviesgesprek?

Ik begrijp dat iedereen wel eens met vragen zit of advies nodig heeft. Daarom bied ik jou de kans op een gratis adviesgesprek van een half uur. Elke maand selecteer ik vijf mensen om deel te nemen aan deze waardevolle ervaring. Ik geloof in de kracht van delen en helpen. Of je nu persoonlijke vragen hebt of graag meer informatie wenst over een masterclass, ik sta klaar om je inzicht en begeleiding te bieden tijdens een online Zoommeeting van een half uur. 

Meld je vandaag nog aan voor een gratis adviesgesprek. Vul het inschrijvingsformulier in en schets kort jouw vraag en je situatie. Vertel mij ook waarom je graag kans maakt op een gratis adviesgesprek. Als je wordt geselecteerd, krijg je van mij in de loop van de maand een mailtje met enkele data om de afspraak vast te leggen. 

[contact-form-7 id="5d021d1" title="Contactformulier_copy"]

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart