facebook dataset

Bedankt dat je voor mijn online leerplatform hebt gekozen. Ik wil dat je tevreden bent met je aankoop en ik streef naar de hoogste kwaliteit van mijn online cursussen. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, bied ik een restitutiemogelijkheid aan. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat je een aankoop doet.

1. Tevredenheidsgarantie

1.1 Terugbetaling:

Als je binnen 14 dagen na je aankoop niet tevreden bent met de online cursus, neem dan contact met mij op via nathalie@brugtussentweewerelden.be. Ik zal je verzoek beoordelen en, naar mijn eigen oordeel, bepalen of je in aanmerking komt voor een restitutie. Restituties worden alleen verleend voor aankopen die rechtstreeks via mijn leerplatform zijn gedaan.

2. Terugbetalingsprocedure

2.1 Restitutieverzoek:

Om een restitutie aan te vragen, stuur je een e-mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be en vermeld je je naam, ordernummer en de reden voor het restitutieverzoek. Ik zal je verzoek zo snel mogelijk beoordelen en neem contact met je op om verdere informatie te verstrekken.

2.2 Restitutiebeleid:

Restituties worden doorgaans verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode die bij de aankoop is gebruikt. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de restitutie op je rekening verschijnt, afhankelijk van de verwerkingssnelheid van je bank of betalingsdienst.

3. Uitzonderingen

3.1 Gratis cursussen:

Restituties zijn niet van toepassing op gratis cursussen. Je kunt deze cursussen op elk moment annuleren zonder kosten.

3.2 Aanvullende voorwaarden:

Voor specifieke cursussen of aanbiedingen kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Deze voorwaarden worden duidelijk vermeld op de cursuspagina en kunnen afwijken van dit algemene beleid.

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart