facebook dataset
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden
Cursus inhoud
Wie is Mlle Lenormand?
0/1
Kaartleggen met Lenormand
Over les

7. De Slang: Verraad, leugens, bedrog, valsheid. Voorzichtig zijn in een bepaalde kwestie. Verandering bij jezelf, transformatie die leidt naar genezing. Gifstoffen.

Image

Betekenis

Een slang staat vaak symbool voor het Kwaad. Deze kaart is een waarschuwing voor verraad, list, bedrog en leugens. Wees daarom op je hoede met mensen in je omgeving die je proberen kwaad te doen. 

De slang kan er ook op wijzen dat je in een bepaalde kwestie heel voorzichtig en behoedzaam te werk moet gaan. De omliggende kaarten kunnen opheldering geven.

Een slang vervelt. Daarom staat de slang ook voor een verandering bij jezelf, een verandering waar je zelf hard aan moet werken. Een transformatie waar je je moet ontdoen van je oude vel om een nieuw velletje te krijgen. Een slang is het universeel symbool voor genezing (denk aan de esculaap van een apotheek). Een slang in een legging kan dus ook betekenen dat je aan het genezen bent.

Een slang is ook giftig. Denk daarom aan overbelasting van lever, nieren, darmen… door te veel gifstoffen.

Persoonlijkheid 

De klaveren vrouw op deze kaart verwijst naar een verleidelijke, sensuele, mysterieuze vrouw met een ondernemend en assertief karakter. Een vrouw die weet wat ze wil. En om dat te bereiken zal ze haar vurig karakter gebruiken.

0% Afgerond

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart