facebook dataset
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden
Cursus inhoud
Wie is Mlle Lenormand?
0/1
Kaartleggen met Lenormand
Over les

Het einde van een boeiende reis

Gefeliciteerd! Je hebt het einde bereikt van deze boeiende reis in de wereld van de Lenormandkaarten. Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt gehad als ik bij het verkennen van de mysterieuze afbeeldingen en de diepgaande inzichten die de Lenormandkaarten te bieden hebben.

Tijdens deze cursus heb je geleerd om de kaarten te zien als veel meer dan alleen stukjes karton met afbeeldingen erop. Je hebt ontdekt dat achter elke kaart een verhaal schuilt, een verhaal dat je leidt naar onthullende antwoorden en begeleiding bij alledaagse vragen en levensbeslissingen. Maar vergeet niet dat kaartleggen met Lenormand meer is dan alleen kennis van de kaarten en interpretaties. Het is een intuïtieve reis, een verbinding met je innerlijke wijsheid en de energie van het universum. Onthoud altijd dat de kracht in jou zit; de kaarten zijn slechts een hulpmiddel om die kracht te ontsluiten.

Als je verdergaat met kaartleggen, moedig ik je aan om een ruime visie te ontwikkelen voor jezelf en anderen. Wees open voor nieuwe perspectieven en blijf altijd leren en groeien. Vertrouw op je intuïtie, maar wees ook bereid om verder te graven en de diepere lagen van de kaarten te verkennen.

Deze cursus mag dan wel ten einde zijn gekomen, maar jouw spirituele reis met Lenormand is pas begonnen. Gebruik de kennis die je hebt opgedaan om een positieve impact te hebben op je eigen leven en dat van anderen. Onthoud dat het niet alleen gaat om voorspellen, maar ook om begrip, inzicht en het vinden van innerlijke rust.

Persoonlijke begeleiding van een uur

Als je vastloopt, wees dan niet ontmoedigd. Reflecteer op wat je hebt geleerd en keer terug naar de kaarten met een frisse blik. Het universum zal altijd antwoorden bieden, soms in onverwachte vormen. En als je vragen hebt, ik ben maar een mailtje of telefoontje verwijderd. Je kan me steeds bereiken op nathalie@brugtussentweewerelden.be of op +32 468 22 53 62.

Een gunst vragen

En als laatste zou ik je een gunst willen vragen. Ik zou het enorm waarderen dat je een leuke review schrijft op mijn zakenpagina Brug tussen twee werelden. Het is soms lastig om uit je comfortzone te stappen en je aan te melden voor een privé-consult of een masterclass. Maar jij hebt dit wél gedaan! Jij kan daarom een voorbeeld zijn voor anderen. Ik draag kwaliteit en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Jij bent niet zomaar een cliënt, jij bent een uniek persoon die zichzelf wil ontwikkelen. Deze stap vraagt moed. Ik zou met jouw review deze drempel willen verlagen zodat andere mensen mij en mijn zaak beter leren kennen.  

Je hebt magie in je

Ik wil je bedanken voor jouw toewijding en enthousiasme tijdens deze cursus. Je hebt deze ervaring tot iets unieks gemaakt, en ik ben vereerd dat ik jou heb mogen begeleiden. Onthoud dat jij ook een beetje magie in je hebt, en dat magie het verschil kan maken in je eigen leven en dat van anderen. Ga met vertrouwen verder op dit pad van zelfontdekking en spirituele groei.

Veel succes en veel geluk op je verdere avontuur met de Lenormand kaarten!

Liefs
Nathalie De Houwer

0% Afgerond

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart