facebook dataset
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden

Kaartleggen met Lenormand

Categorieën: Kaartleggen
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Welkom bij de boeiende wereld van Lenormand kaartleggen!

Deze eeuwenoude kunst van het voorspellen van gebeurtenissen en het verkrijgen van inzicht in verschillende levensaspecten heeft vele generaties geboeid en geïntrigeerd. Of je nu een beginnende ontdekkingsreiziger bent op het gebied van kaartleggen of een ervaren Tarotlezer die de Lenormand wil verkennen, deze cursus zal je helpen om de symbolische taal van de kaarten te begrijpen en toe te passen.

Lenormand kaartleggen vindt zijn oorsprong in het werk van de beroemde Franse waarzegster Marie Anne Lenormand, die leefde in de 18e en 19e eeuw. Haar naam wordt geassocieerd met een deck van 36 kaarten, die elk een unieke afbeelding hebben die de essentie van verschillende situaties en mensen vastlegt. In tegenstelling tot Tarotkaarten die diepgaande psychologische en spirituele betekenissen bevatten, zijn Lenormand kaarten concreet en praktisch in hun interpretatie.

In deze cursus begeleid ik je bij het leren van de betekenissen van elk van de Lenormand kaarten en hoe je ze kunt combineren om zinvolle boodschappen te ontcijferen. Je zult ontdekken hoe de kaarten kunnen spreken over liefde, carrière, gezondheid, en nog veel meer aspecten van het leven. Bovendien laat ik je zien hoe je je intuïtie kunt gebruiken om je kaartleggingen te verfijnen en dieper inzicht te verkrijgen.

Of je nu een persoonlijke interesse hebt in het verkrijgen van zelfkennis of dat je anderen wilt helpen door middel van kaartleggen, deze cursus biedt je de nodige tools om met vertrouwen en precisie met de Lenormand kaarten te werken. Dus laten we samen op deze magische reis gaan en de geheimen van de kaarten onthullen terwijl we onze intuïtie en inzicht vergroten.

Een vraag die ik regelmatig krijg is: Kan iedereen kaartleggen?

Jazeker! Alles wat je nodig hebt is je intuïtie en een boekje Lenormand kaarten. Je bent geboren met intuïtie, dus dat is al in orde. Een boekje Lenormand kaarten kan je aankopen op Bol.com of in een spirituele winkel. Kaartleggen is zoals fietsen. Je hebt een evenwichtsorgaan, dus je kan leren fietsen. Word je daarom een Tom Boonen? Nee… Wat maakt dan het verschil? Oefenen, oefenen, en nog eens oefenen!

Iedereen heeft intuïtie. Je bent ermee geboren, maar je maakt er te weinig gebruik van… Of toch niet bewust. Als je dit deel van jezelf ontwikkelt, kun je deze innerlijke wijsheid bij alles in je leven gebruiken: zowel in je privéleven als in je professioneel leven, bij het nemen van alledaagse beslissingen als bij het naderen van een kruispunt in je leven. Deze opleiding zal je helpen jouw intuïtie te ontwikkelen tot een hoger niveau.

Kaartleggen sinds 2012

Ik ben gediplomeerd therapeute, kaartlegster en ik organiseer regelmatig workshops over kaartleggen met Lenormand, Tarot en het ontwikkelen van je intuïtie, de Tekens van het Universum en je Innerlijke leiding. Ik ben beginnen kaartleggen in 2012 dankzij een kaartlegster die me zei: ‘Begin er maar zelf aan, jij kan dat ook!’ Ik heb dus mezelf leren kaartleggen. In al die jaren heb ik duizenden kaartleggingen gedaan voor mezelf en anderen en heb ik honderden mensen leren kaartleggen.

Een online cursus

Dit is een online cursus die je helemaal zelfstandig kan doorlopen. Al wat je nodig hebt, is een boekje Lenormandkaarten. Ik werk steeds met de originele versie van de Lenormand kaarten. Je kan deze kopen op Bol.com, in spirituele winkels of bij de betere boekhandel.

In deze opleiding leg ik alle betekenissen van de 36 Lenormand kaarten zorgvuldig uit. Je kan een pdf downloaden met een overzicht van de betekenissen zodat je een handig hulpmiddel hebt als je even moet spieken tijdens het kaartleggen. Ik leg ook verschillende legpatronen uit, inclusief de uitgebreide legging om een compleet overzicht te hebben van verleden – heden – toekomst.

Persoonlijke begeleiding

Geen paniek als je toch even vastzit. Ik vind persoonlijke begeleiding enorm belangrijk. Daarom kan je steeds al jouw vragen stellen tijdens een online meeting of een persoonlijk bezoekje in mijn zaak van een uur. Zelfs al heb je helemaal geen vragen, kan je dit uurtje gewoon gebruiken om jouw verhaal te vertellen. Stuur me gewoon een mailtje naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of geef me een seintje op +32 468 22 53 62. Ik ben één en al luisterend oor. Ik ben enorm nieuwsgierig naar jouw verhaal!

Zet je schrap voor een boeiende ontdekkingstocht naar de wereld van Lenormand kaartleggen!

Liefs
Nathalie

Toon meer

Cursus inhoud

Wie is Mlle Lenormand?

De vier kleuren en de hofkaarten

Betekenissen van de kaarten

Legpatronen

Do’s en don’ts

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Your Cart