facebook dataset

Nieuwe website, nieuwe start!

Met grote blijdschap verwelkom ik jullie op mijn vernieuwde website en mijn volledig nieuw online leerplatform. Na maanden van hard werken en voorbereiding, ben ik ontzettend enthousiast om er weer in te vliegen! Het voelt als een frisse start, vol nieuwe mogelijkheden en kansen om samen te groeien.

Blokkade, kijk dieper, er is iets niet in orde

In de periode maart-april begon het Universum mij volop tekens te sturen om mij te waarschuwen. Ik zag plots overal boodschappen naar een blokkade, dat ik dieper moest kijken, dat er iets niet in orde was. De samenwerking met mijn toenmalig webdesigner verliep toen al stroef wegens nalatigheden in hun (veel te dure) dienstverlening. Toen ik eindelijk in april de offerte kreeg voor mijn online leerplatform, viel ik achterover: een paar duizend euro?! Ik zag in mijn kaarten dat ik de lat voor mezelf hoger moest leggen, dat ik geen compromissen mocht sluiten. Ik stond dus plots voor een raadsel: hoe kan ik de lat nu nog hoger leggen, mijn website is pas in oktober 2022 helemaal vernieuwd?

Als het Universum iets blokkeert, zal het ook niet gebeuren (met een goede reden!). Je mag manifesteren zoveel je wil, dat helpt allemaal niet als je op het verkeerde spoor zit. Maar ik weet ook dat er een reden is voor deze blokkade, niets gebeurt zomaar. Ik kon de reden echter toen niet doorgronden. Mijn zaak lag ineens stil… Alle dagen zag ik dezelfde tekens: blokkade, kijk dieper, wees voorzichtig, niet doen! Ik wist dat het serieus was. Mijn kaarten vertelden mij dat ik de samenwerking met mijn toenmalig webdesigner moest stopzetten. Dat betekende ook dat ik weer op zoek moest naar een nieuwe webdesigner. Mijn derde webdesigner op nog geen jaar tijd. De moed zakte mij in de schoenen. Ik kon wel janken…

Een super synchroniciteit

Maar het Universum heeft altijd het beste voor met je. Ik kon alleen niet ontdekken wat de zegening was. Mijn pas geadopteerde hond Ollie had bovendien gedragsproblemen waardoor ik ook dat nog moest oplossen. Eind mei bombardeerde het Universum mij met een super synchroniciteit: ik zocht een hondencoach en vond zowel een hondencoach als een nieuwe webdesigner. Maar mijn vertrouwen was gebroken… Deze keer wou ik écht zeker zijn van een betrouwbare en professionele samenwerking op lange termijn.

En een duidelijk teken van het Universum

Een week later kreeg ik een zeer duidelijk teken. Mijn nieuwe webdesigner noemt Ann en wat zie ik naast mij aan het rode licht? Juist, een auto met de nummerplaat ANN. Ik wist instant dat ik mijn nieuwe webdesigner had gevonden! Dankjewel Universum voor dit duidelijk teken. Een gevoel van euforie overspoelde mij, een ware opluchting na twee maanden vol vraagtekens, verdriet, stilstand en chaos. Eindelijk een lichtpuntje in deze donkere maanden, terug een beetje nieuwe hoop.

De wederopbouw kon beginnen: nieuwe website, nieuw logo, nieuw leerplatform

Ik was mij echter bewust van de ravage: alles moest terug opnieuw worden opgebouwd. Dat was een gigantische job! Als ik dan toch opnieuw moest beginnen, zou ik het deze keer professioneel aanpakken: ik wou ineens een volledige rebranding. Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, nieuwe font, nieuwe kleuren én een gloednieuw online leerplatform. Ik wou kappen met álle webdesignermiserie uit het verleden. Een streep eronder, opgeruimd staat netjes. Wat een opluchting om met een schone lei te beginnen!

De afgelopen twee maanden heb ik met veel toewijding gewerkt aan een volledig nieuwe website en een waardevolle online leeromgeving. Ik contacteerde Hanne – een grafisch ontwerpster die een masterclass Lenormand had bijgewoond – om een nieuw logo en nieuwe huisstijl te creëren. En wow, wat een creatieve mind heeft zij!

Ann zorgde met een ongelooflijke deskundigheid en oog voor detail voor de start van een nieuwe website met online leerplatform. Twee ongelooflijk straffe madammen die mij hebben geholpen om mijn zaak naar een hoger niveau te tillen. Ik had nooit op dit professioneel niveau gestaan zonder de samenwerking met deze twee dames. Mijn intuïtie, mijn kaarten en de tekens van het Universum hebben mij enkele duizenden euro’s doen besparen en hebben mij in de juiste richting geleid.

Online leerplatform

Mijn online leerplatform biedt een uitgebreid scala aan workshops en cursussen die jou helpen bij jouw persoonlijke groei, bewustwording en spirituele ontwikkeling. Of het nu gaat om kaartleggen met Lenormand of Tarot, intuïtieve ontwikkeling of het interpreteren van de tekens van het Universum – ik sta te popelen om mijn kennis met jullie te delen!

Een nieuwe toekomst

Na maanden van hard werk kan ik niet wachten om jullie, mijn gewaardeerde klanten, opnieuw te ontmoeten! Ik ben eigenlijk dankbaar voor alles wat er gebeurd is. Ik heb betrouwbare mensen ontmoet waarmee ik nog steeds samenwerk. Ondernemen is niet zo vanzelfsprekend, er komt zoveel meer bij kijken. Mijn website is duizendmaal professioneler om jullie nog beter van dienst te zijn. En mijn hond Ollie? Hij is het beste wat mij is overkomen! Zijn lief snoetje doet mij alle dagen glimlachen. Soms ligt hij ook in de zaak, mijn klanten zijn helemaal weg van hem!

Dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mijn werk. Samen gaan we een prachtige reis tegemoet vol groei, ontdekking en transformatie!

Liefs
Nathalie

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Your Cart