facebook dataset
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden

Kaartleggen met Tarot

Categorieën: Kaartleggen
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Welkom in de betoverende wereld van de Tarot

Tarotkaarten bieden je een diepgaande wijsheid

Ik ben verheugd je te verwelkomen in deze fascinerende reis naar de symboliek van deze prachtige kaarten, jouw intuïtie en diepgaand zelfinzicht. De opleiding is bedoeld om je de kunst van het Tarotkaartleggen bij te brengen, een eeuwenoude praktijk die ons in staat stelt om de sluimerende wijsheid van de kaarten te ontsluieren en een dieper begrip van onszelf en de wereld om ons heen te krijgen.

Of je nu een beginnende ontdekker bent van het Tarotrijk of al enige ervaring hebt met kaartleggen, deze opleiding biedt een rijke en meeslepende ervaring. Gedurende mijn cursus zal je leren hoe je de symboliek en betekenissen van de kaarten kunt interpreteren en hoe je ze kunt gebruiken als krachtige instrumenten voor zelfreflectie, begeleiding en groei.

Ik begeleid je door de verschillende aspecten van het Tarot, van de geschiedenis en de opbouw van het deck tot het diepgaande Keltisch Kruis, dagelijkse legpatronen en interpretatietechnieken. Maar we gaan verder dan alleen het theoretische aspect. Ik moedig je aan om je intuïtie te omarmen, je innerlijke gids te volgen en een persoonlijke verbinding met de kaarten te ontwikkelen die uniek is voor jou.

‘Kaartleggen met Tarot’ is niet alleen een reis naar de wereld van mysterie en symboliek, maar ook een reis naar zelfontdekking en zelfempowerment. Het is een kans om je bewustzijn te vergroten, je intuïtieve vermogens te versterken en een diepere verbinding met je eigen wijsheid tot stand te brengen.

Symboliek, inzicht, betekenis, advies en tips van elke kaart

De afbeeldingen van de Tarot hebben allemaal een specifieke symboliek die de kaarten extra magisch maken. Ik geef je bij elke kaart een diepgaand inzicht, alsook de betekenis van de kaart in een legging. Bovendien krijg je advies en tips die je makkelijk kan toepassen in je dagelijks leven. Ook heb ik alle Bachbloesemremedies verwerkt in de cursus.

Er zijn verschillende versies van de Tarot te koop. Ik werk altijd met de Rider Waite Tarot. De Tarot van Waite was het eerst gepubliceerde spel in 1910. Waite was een groot kenner van de klassieke esotorische literatuur. Hij verwerkte zijn kennis in zijn Tarot ontwerp. Hij voelde zich geroepen om de Tarot te zuiveren van een aantal elementen die er in de loop van de eeuwen ten onrechte waren ingeslopen. Hij houdt zich aan het historisch bewijsmateriaal. Het spel van Waite is tot vandaag de meeste gebruikte. Het is met kennis van zaken ontworpen en zorgvuldig samengesteld.

Je kan de Rider Waite Tarotkaarten kopen op Bol.com, in spirituele winkels of bij de betere boekhandel.

Persoonlijke begeleiding

Dit is een online cursus die je volledig zelfstandig doorloopt, op eigen tempo, gezellig in je comfy thuisomgeving. Ik begeleid je persoonlijk gedurende twee uur tijdens één of twee online meetings of bij mij in de zaak. Dit geeft je de kans om al jouw vragen te stellen en jouw ervaringen te delen. We gaan ineens over tot het kaartleggen tijdens onze persoonlijke meeting, zo heb je ineens inzicht in een aantal vragen waarop je graag een antwoord wenst.

Ik leg al van 2012 alle dagen de kaartjes, eerst met Lenormand, daarna met Tarot. De wijsheid van de Tarot heeft me al diepgaande inzichten gegeven in mezelf, in anderen en in moeilijke situaties. Als je vragen hebt of je bent klaar met de theorie van de kaarten, kan je me steeds bereiken op + 32 468 22 53 62 of per mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be. Dan maken we een afspraak om je vragen te beantwoorden en beginnen we met het praktisch gedeelte: het kaartleggen zelf.

Ben je er klaar voor?

Dus neem plaats, open je geest en laat je meevoeren door de magie van de Tarotkaarten. Ik nodig je uit om deel te nemen aan deze bijzondere online opleiding en jezelf onder te dompelen in de kunst van ‘Kaartleggen met Tarot’. Laat de kaarten spreken en leid jezelf naar nieuwe inzichten, groei en transformatie.

Welkom bij de reis die voor je ligt!

Liefs
Nathalie De Houwer

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom!

Ontstaan van de Tarot

De basis van de Tarot

Kleine Arcana: Kelken

Kleine Arcana: Staven

Kleine Arcana: Zwaarden

Kleine Arcana: Pentakels

Grote Arcana

Legpatronen

Do’s en don’ts van kaartleggen

Grote Temperamententest

Ritueel

Bedankt!

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Your Cart

No Item Found
Subtotal 0,00
Shipping 0,00
Tax 0,00
Total 0,00
0

Want to receive push notifications for all major on-site activities?

Your Cart