Facebook pixel
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden

Ontwikkel je intuïtie

Ontwikkel je Intuïtie, je innerlijk kompas

In de drukte van het dagelijks leven word je vaak geconfronteerd met tal van beslissingen die je moet nemen. Van de kleine keuzes die onze routine bepalen tot de levensveranderende beslissingen die je pad herdefiniëren, het kan overweldigend zijn. Maar te midden van het lawaai is er een leidend licht dat je nooit mag negeren: jouw intuïtie. Intuïtie is die stille, maar krachtige stem die uit het diepst van jouw wezen spreekt. Het is dat onderbuikgevoel, dat instinctieve duwtje dat je niet logisch kan verklaren, maar het is er onmiskenbaar. 

Wanneer je leert te vertrouwen op je intuïtie, gebeuren er verbazingwekkend dingen. Het helpt je keuzes te maken die zijn afgestemd op je ware zelf en je diepste verlangens. Het waarschuwt je voor mogelijke valkuilen en leidt je naar het juiste pad, het leven dat voor jou bedoeld is. 

In een wereld gedomineerd door data en logica, is het echter gemakkelijk om je intuïtie af te doen als onbetrouwbaar of onbelangrijk. Maar vergeet niet dat enkele van de grootste denkers en vernieuwers uit de geschiedenis hun succes hebben toegeschreven aan het volgen van hun intuïtie. 

Dus laten we onszelf een belofte doen: laten we beter luisteren naar dat zachte gefluister in ons. Laten we onze intuïtie het respect en de aandacht geven die het verdient. Omarm de kracht van intuïtie en laat het je leidende ster zijn doorheen het doolhof van het leven.

Datum

Zaterdag 14/10/23 van 11.00u tot 12.00u (online Zoom meeting)

Inschrijving gratis masterclass Ontwikkel je intuïtie - basis

* vereist veld

Wat leer je deze gratis masterclass?

Iedereen beschikt over intuïtie, ook jij. Maar we bestempelen het gemakkelijk als toeval of een bizarre ingeving. In deze masterclass leer ik je de basis aan om je intuïtie te ontwikkelen tot een hoger niveau. Je vijf zintuigen stellen je in staat om de materiële werkelijkheid waar te nemen maar je intuïtie – je ‘zesde zintuig’ – weet dingen zonder te weten waarom je het weet. Er zijn twee manieren waarop je intuïtie werkt: je krijgt aanwijzingen vanuit de buitenwereld of je krijgt aanwijzingen vanuit je binnenwereld (je gedachten, je gevoelens en lichamelijke sensaties). Deze aanwijzingen zijn soms symbolisch van aard zodat je deze indrukken eerst nog moet vertalen. Intuïtie is dus een proces in twee stappen: het ontvangen van indrukken én het interpreteren van deze – veelal symbolische – informatie. Intuïtie is persoonlijk, net als jouw symboliek.  

Toeval bestaat niet! Alles wat jou ‘toevalt‘ heeft een betekenis voor jou. Met de associatietechniek leer je deze symbolische betekenissen te interpreteren. Als je heel bewust oefent om de buitenwereld waar te nemen, gebeurt er iets… je merkt dat het universum jou boodschappen stuurt – de Tekens van het Universum – als antwoord op je vragen. Ik leg de functie en het doel uit van intuïtie en de obstakels die je intuïtie kunnen blokkeren.

Als je deze basiscursus hebt gevolgd, ben je alvast klaar om te vertrouwen op je intuïtie, de boodschappen van het Universum op te merken en jouw innerlijke wereld van gedachten en gevoelens verder te onderzoeken. 

Inschrijving gratis masterclass Ontwikkel je intuïtie - basis

* vereist veld

Na je inschrijving ontvang je een mailtje met de link naar de Zoom meeting. Check zeker ook je spam! 

Houd pen en papier klaar om de oefeningen te maken. Samen zullen we de kracht van intuïtie ontdekken om deze bron van wijsheid te integreren in ons leven. Ik kijk er enorm naar uit je te ontmoeten. Laten we een betekenisvolle reis naar een betere intuïtie en een hoger bewustzijn beginnen!

Mijn reis naar innerlijke transformatie

Zware en soms gevaarlijke omstandigheden hebben mij geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie. Begin mijn twintiger jaren ontdekte ik bovendien verborgen, schijnbaar ‘toevallige’ boodschappen die het antwoord bleken te zijn op vraagstukken die me de weg wezen. Gaandeweg heb ik deze vaardigheid beter leren ontwikkelen en beheersen. Als ik twijfel aan iets, vraag ik het gewoon aan het Universum. Geen enkele deskundige kan mij professioneler advies geven dan mijn Hemelse Troepen!