Facebook pixel

Masterclass Kaartleggen met Lenormand

Deze masterclass is voor iedereen die wil leren kaartleggen met de Lenormand-kaarten. Voorkennis is niet nodig. Kaartleggen is een intuïtieve kunst. Ik spreek echt over kunst, want kaartleggen vraagt de juiste vaardigheden. Je moet de kaarten immers op een correcte manier interpreteren. Je zal dus je intuïtie moeten inschakelen. Deze innerlijke wijsheid helpt je bij alles! De kaarten zijn een handig hulpmiddel bij het verkrijgen van inzicht in jezelf, je relatie met anderen, je beroep, je gezondheid, je partner, je kinderen, je financiën,… en wat je nog te wachten staat in de toekomst. Kaarten geven werkelijk zin, inzicht en leiding aan je leven.

Wens je graag een kaartlegging? Aarzel niet en contacteer mij.

Kaartleggen met Lenormand e-book

In mijn e-book vind je meer info over kaartleggen: geen hocus pocus, maar wat kaartleggen wél is en wat kaartleggen voor jou kan betekenen. De do’s en don’ts, de vooroordelen, het ontstaan en de basis van de Lenormand kaarten, een woordje over mezelf en de inhoud van de masterclass. Mijn ochtendritueel is al sinds 2012 een dagelijkse portie kaartleggen bij mijn tas koffie. Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd 😉. Vul je naam en mail in en je ontvangt mijn e-book na enkele minuten in je mailbox. Check zeker ook je spam!

E-book Kaartleggen met Lenormand

* vereist veld

Datum van de masterclass

Zaterdag 30/09/23 van 14.00u tot 17.00u

De masterclass wordt gegeven in kleine groepjes van minimum drie tot maximum zeven deelnemers.

Verloop van de masterclass

Mijn deur staat voor je open vanaf 13.45u. We beginnen stipt om 14.00u. Ik start met een korte inleiding betreft de vier kleuren harten, klavers, ruiten en schoppen én de hofkaarten. Nadien volgt een uitvoerige bespreking van alle betekenissen van de 36 Lenormand kaarten. De theorie begeleid ik met praktische voorbeelden en mogelijke combinaties. Rond 15.15u geef ik 10 minuutjes tot een kwartiertje pauze.

Vanaf 15.30u tot 17.00u vliegen we er direct in en gaan over tot het praktisch kaartleggen. Je leert verschillende legpatronen die je zowel dagelijks als bij een specifieke vraag kan gebruiken, inclusief de uitgebreide legging om een overzicht te hebben van je verleden, heden en toekomst. Jij stelt de vragen gebaseerd op jouw persoonlijke situatie en je leert de kaarten te interpreteren. Ik begeleid je uiteraard bij de legging(en) en het interpreteren. Een drietal kaartleggingen zijn dus inbegrepen!

110,- Masterclass Kaartleggen met Lenormand incl. boekje originele Lenormand kaarten en toegang tot mijn online leerplatform

110,- Online cursus Kaartleggen met Lenormand op mijn leerplatform incl. een uur persoonlijke begeleiding

275,- Privé opleiding (3 uur) incl. boekje originele Lenormand kaarten en toegang tot mijn online leerplatform

Deelnemen aan de masterclass

Gelieve op voorhand je deelname te bevestigen via mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of telefonisch op 0468 22 53 62.

Plaatsen zijn beperkt. Je deelname is pas definitief bij betaling van 55€ voorschot op rekeningnummer BE52 7350 4743 5109 met vermelding ‘Cursus Lenormand’. Het saldo van 55€ betaal je ter plaatse (cash of bankapp).

Op mijn leerplatform vind je mijn online cursus Kaartleggen met Lenormand die je zelfstandig kan doorlopen. Een uur persoonlijke begeleiding (online of in mijn zaak) is inbegrepen. Zo kan je steeds jouw vragen stellen of je ervaring delen met mij.

Kaartleggen met Lenormand e-book

Als je graag zou leren kaartleggen met Lenormand, geeft mijn e-book je alvast een voorproefje van de wondere wereld van de Lenormandkaarten. Laat je naam en mail achter en je ontvangt mijn e-book na enkele minuten in je mailbox. Check zeker ook je spam!

E-book Kaartleggen met Lenormand

* vereist veld
Hanne Sterckx
Hanne Sterckx
21/08/2023
aanbevolen
Ik volgde de cursus Lenormand kaartleggen bij Nathalie, en kan deze alleen maar aanbevelen! Superleuke dag! Nathalie brengt haar kennis over op een rustige, heldere en heel praktische en “down to earth” manier. Heel professioneel en tegelijk met de nodige luchtigheid en humor. De cursus gaat verder dan alleen kaarten leren interpreteren… Nathalie inspireert ook om op je eigen gevoel te durven vertrouwen, contact te maken met je intuïtie… Blij dat je op mijn pad kwam, Nathalie, en zoals ik al zei ben ik heel benieuwd naar wat je nog allemaal gaat brengen, want dat klinkt allemaal veelbelovend en interessant 🤗
Debby Goetschalckx
Debby Goetschalckx
10/04/2023
aanbevolen
Ik kwam enkele jaren geleden 'toevallig' met Nathalie in contact. Na een kaartlegging die me op verschillende gebieden inzichten gaf, ben ik haar op social media blijven volgen en nam ik deel aan verschillende cursussen. Deze worden altijd gegeven in kleine groepjes waardoor er genoeg tijd is voor vragen en oefeningen. Nathalie stopt duidelijk veel voorbereiding in haar cursussen en is ook nadien vlot te bereiken voor evt. bijkomende vragen. Haar onderwijsachtergrond komt hierbij zeker ook naar voren. Een bijkomend voordeel is dat je door haar cursussen soms het geluk hebt om met gelijkgestemde zielen in contact te komen. Ik ben in ieder geval enorm dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen! Dankzij haar blijf ik mijn intuïtie verder ontwikkelen!
Stefan De Meyer
Stefan De Meyer
26/03/2023
aanbevolen
Super duidelijke uiteenzetting en verhelderende uitleg tijdens de masterclass kaartleggen met Lenormand kaarten . Ik ben alvast fan en kijk al uit naar het vervolg ! Hartelijke dank Nathalie !
Lesley Thijs
Lesley Thijs
13/07/2022
aanbevolen
Wat een opfrissing en bevestiging in bepaalde inzichten, bepaalde gevoelens. De groei in spirutualiteit is de groei naar jezelf. Nathalie is een engel! Ik weet niet waarom, maar da's zowat het eerste dat ik tegen haar zei 🤍 Ze lijkt er ook écht op 😆 Goh ja, ofwel klikt het ofwel klikt het niet en bij ons fit da wel 🤣🤣 De cursus die ik volgde was een beetje zoals ik verwacht had, want eigenlijk moeten wij ALTIJD ons buikgevoel volgen... Zeker altijd even fijn om elkaar terug te zien. Veel lachen, serieus zijn, raad en inzicht krijgen... Elke dag leren we bij! Bedankt Nattie 🤣😘😇
Dominique Verhoeven
Dominique Verhoeven
24/03/2020
aanbevolen
✨🌈💖 Goeie morgen lieve mensen.. ben “Toeval”lig bij Nathalie terechtgekomen en heb 2 workshops gevolgd.. Spirituele genezing& ontwikkeling en Lenormand kaartleggen.. had een manier gevonden om mijn GELOOF in meZELF terug te vinden.. Wat verwacht het universum van MIJ en niet omgekeerd.. alles wat me overkwam besefte ik opeens dat zijn GROEIpijnen, levenslessen die ik moet OnderGAAN! Puzzelstukjes vielen in elkaar.. Nu beWANDEL ik mijn fantastisch LEVENspad VLOEIend en ben enorm DANKbaar want ben NU de vrouw geworden die ik altijd al wou Zijn! Als je toch ff een dipje hebt ja dan is Nathalie daar met haar mooie boodschappen iedere dag in De Brug tussen 2 Werelden! Voor mij is het mijn allerliefste Engeltje hier op Aarde en haar enorm dankbaar ✨💜🙏🙏🙏💫✨💖🌈🦋🧚🏻‍♀️👑♥️💫 liefs Dominique
Hilde Bellemans
Hilde Bellemans
19/02/2019
aanbevolen
Hallo BEAUTIFUL YOU, Ik had vanmorgen een kaartlegging met Nathalie De Houwer, ik zat lichamelijk & geestelijk geblokkeerd & wist het even niet meer. Ik ben zo dankbaar voor de inzichten die ze mij gaf, écht SPOT ON. Ook voor de manier waarop ZE ME BEGELEIDDE & de manier waarop ik me kon openstellen (SUPER VAN ME-ZELF 😀🙌, leuke ontdekking btw) ben ik ZEER DANKBAAR & fier om me-zelf🙏! Ik voel me opnieuw KRACHTIG om mijn VOLGENDE STAPPEN te zetten, graag tot next! Hilde Bellemans, Fashion coach 💄👠👜💕🤩
Debby Huybrechts
Debby Huybrechts
16/12/2018
aanbevolen
Ik ben bij Nathalie terecht gekomen doordat een collegaatje van me een bericht van Equivida deelde. Net op het ogenblik dat ik ongelofelijk worstelde met mijn gezondheid en net op een kruispunt in mijn leven stond. Na de website van Equivida gelezen te hebben, was mijn interesse helemaal aangewakkerd en heb ik een afspraak gemaakt. Nathalie is een ongelofelijk toffe meid waarin ik, zelfs na 1 healing, alle vertrouwen heb. Ze is altijd beschikbaar voor de (toch al) vele vragen die ik haar op een week gesteld heb 😊. Er gebeuren vele dingen met me die ik zelf nog niet goed kan plaatsen dus ik ben heel blij met haar begeleiding. Mijn interesse is echt gewekt en Nathalie gaat me zeker nog zien en horen. Thanks Nathalie! You really glow 😊
Titia Wetselaar
Titia Wetselaar
16/12/2018
aanbevolen
Ik heb door Nathalie de jaar en maand trekking 2019 laten uitvoeren. Ze slaat de plank helemaal raak ,geeft veel inzicht in ( moeilijke) situaties. Het kan helpen om het vinden van je juiste levenspad. Ik heb er heel veel aan echt een aanrader. bedankt Nathalie.
Karine Verstappen
Karine Verstappen
20/11/2018
aanbevolen
ik heb de workshops meditatie en spirituele genezing gevolgd bij Nathalie en ook al een healing gekregen. Nathalie doet alles met volle overgave en is met haar positieve energie een voorbeeld voor iedereen in haar fijne groep. Dikke duim voor deze madam!
Christina Smit
Christina Smit
14/11/2018
aanbevolen
sta open en ontvang de boodschappen

Mijn reis naar innerlijke transformatie

Maak kennis met mij, Nathalie, een ziel op een inspirerende reis naar innerlijke transformatie. Gedreven door mijn diepgaande ervaringen en verlangen naar persoonlijke groei, heb ik mijn eigen pad bewandeld. Ik deel graag mijn verhaal, waarin ik de uitdagingen en triomfen van mijn reis onthul. Door te luisteren naar mijn innerlijke kompas en te vertrouwen op mijn intuïtie, heb ik ontdekt wie ik werkelijk ben. Ik nodig je uit om mee te gaan op deze reis van zelfontdekking en vervulling.