Facebook pixel

Eerste kennismaking

Tijdens een inleidend gesprek luister ik aandachtig naar jouw verhaal en eventuele problematiek(en). Praten over je problemen helpt ineens met de verwerking ervan. Het is wetenschappelijk bewezen dat praattherapie neuroplastische veranderingen in het brein veroorzaakt: het brein verandert terwijl we praten over onze problemen. Het helpt om een probleem vanuit een nieuw perspectief te bekijken zodat je minder emotionele pijn voelt. 

Ik start meteen de begeleiding op. Deze begeleiding is persoonlijk. Jij bent uniek, dus ook je behandeling zal uniek zijn. Ik werk steeds holistisch. Vanuit mijn eigen CVS overwinning weet ik dat duurzame genezing enkel mogelijk is als je werkt op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, rationeel en energetisch. De behandeling is dus een combinatie van lichamelijke, emotionele, rationele en energetische therapieën.

Je zal op relatief korte tijd ontzettend veel kennis vergaren en inzicht verkrijgen in jezelf. We gaan op zoek naar eventuele blokkades op lichamelijk niveau (pijn, ziekte en andere klachten), negatieve emoties en beperkende overtuigingen die aan de basis liggen. Het doel is om je bewust te worden van – veelal onbewuste – negatieve emoties en gedachten. Je ontdekt wie je écht bent en leert te vertrouwen op je intuïtie om je gezondheid in eigen handen te nemen.

Tarief eerste kennismaking (1,5 à 2 uur): 110,-

Standaard vervolgconsult (1 à 1,5 uur): 75,-

Tarief eerste kennismaking (1,5 à 2 uur): 110,-

Standaard vervolgconsult (1 à 1,5 uur): 75,-

Lichamelijke bewustwording

Je weet uiteraard wel dat voldoende beweging, frisse lucht, zonlicht, gezonde voeding,… cruciaal zijn voor je welzijn. Daar zijn al boeken genoeg over geschreven. ‘Maak van uw voeding uw medicijn’ is een beroemde uitspraak van Hippocrates (denk aan de eed van Hippocrates die dokters moeten afleggen) om het belang van gezonde voeding aan te tonen. Voedingstherapie brengt op relatief korte tijd verbetering op lichamelijk en psychisch niveau.

Wat minder gekend is, is het zeer belangrijke principe van een goed zuur-base evenwicht. Het menselijk lichaam is steeds op zoek naar evenwicht. Dit fysiek evenwicht noemt men homeostase. Door een goed zuur-base evenwicht in de voeding toe te passen, wordt verzuring van de weefsels (denk aan reumatische aandoeningen) én je emoties voorkomen. Met een paar gemakkelijke trucjes kan je dit zuur-base evenwicht goed hanteren.

Ik spoor ook eventuele allergieën en/of intoleranties op en ik ondersteun fysische klachten – indien noodzakelijk – met natuurlijke voedingssupplementen. Ik werk als gediplomeerd therapeute samen met de Nederlandse firma Energetica Natura.

Tarief:  75,-

Emotionele bewustwording

Als je een beetje bent zoals ik, zou je bijna kunnen verdrinken in je emoties. Verdriet, schuldgevoel, boosheid, angst,… belemmeren je welzijn. De Bachbloesemremedies werken op gemoedstoestanden. De remedies pakken de oorzaken van disharmonie aan en herstellen het evenwicht op de verschillende bewustzijnsniveaus (onderbewust, onbewust en bewust niveau). Ze beïnvloeden je aanleg tot zelfgenezing.

Wie was dokter Dr. Edward Bach?

Bach werd arts, maar was niet tevreden met de allopathie die alleen maar een lichaam oplapt. Bach heeft in de natuur 38 remedies (bloesems van bomen en struiken) gevonden die overeen komen met karaktertrekken die in iedere mens aanwezig zijn. Het is opmerkelijk hoe Dr. Bach denkt over lijden en ziekte: ‘Negatieve ervaringen en beangstigende toestanden als tegenslag, ongeluk en ziekte zijn geen vijanden die wij moeten verslaan, verdringen of vernietigen. Elke vorm van lijden is een vriend die ons iets wil vertellen over hoe het met ons gesteld is. Tegenslag, crisis, ongemak en ziekte bieden altijd een kans op inzicht en ommekeer. Helen kan maar wanneer er geen heelheid is, genezen kan maar wanneer men ziek is.’

Gebruik en dosering

Minimum 4 x per dag 4 druppels. De eerste dosis liefst ’s morgens, de laatste dosis vlak voor het slapen gaan. Overdag neem je zo vaak als er behoefte aan is elke keer 4 druppels.
 
Op basis van je verhaal en je klachten maak ik een flesje met jouw persoonlijke remedies. Ik meet steeds de 38 remedies energetisch uit om te bekijken of deze passen bij jou. Het voordeel is dat ook onderbewuste remedies aan de oppervlakte komen. Als je kennis hebt van jouw persoonlijke remedies en bijhorende emoties, verkrijg je inzicht in je emoties. Inzicht brengt je al een grote stap richting genezing. Door dagelijkse inname van de remedies komen je emoties in balans.

Tarief: 75,-

Emotionele bewustwording opent de poorten naar zelfinzicht en innerlijke groei. Het is de sleutel tot het begrijpen van onze diepste gevoelens en het omarmen van onze innerlijke wereld.

Rationele bewustwording

Je geest kan je lichaam helen. Je kan jezelf ziek denken, dus kan je jezelf ook gezond denken. Achter onbewuste beperkende overtuigingen schuilt een destructieve kracht. We hebben zo’n 70 000 gedachten per dag, merendeels onbewust. Om te veranderen, moet jij je bewust worden van je onbewuste gedachten. ‘Ik ben te dik, dat gaat me niet lukken, geld maakt niet gelukkig, ik ben te dom, ik ben slachtoffer van de omstandigheden…’ Jarenlange negatieve gedachten leiden tot dezelfde ervaringen en dezelfde negatieve emoties die jouw oude identiteit herbevestigen. Gedaan ermee! Het is moeilijk om een jarenlang patroon van negatieve gedachten te doorbreken, maar niet onmogelijk.

Elke gedachte veroorzaakt veranderingen in de structuur van je brein. Dit wordt ‘neuroplasticiteit’ genoemd. Bij voldoende herhaling creëren je nieuwe gedachten nieuwe neurale netwerken in je brein die de oude beperkende en negatieve gedachten zullen overschrijven. Jouw nieuwe gedachten (ik kan het, niets is onmogelijk voor mij, ik zal slagen, ik ben de schepper van mijn nieuw leven,…) creëren nieuwe ervaringen en nieuwe gevoelens die leiden naar een nieuw en gezond lichaam. Je nieuwe persoonlijkheid creëert dan weer een nieuwe persoonlijke realiteit. Alles begint dus bij jouw gedachten!

Nieuwe genen zullen zelfs worden aangemaakt. De wetenschap heeft ontdekt dat je genetische code niet vastligt. Deze genen maken nieuwe eiwitten aan. De expressie van eiwitten is de expressie van leven. Een vernieuwde geest én een vernieuwd lichaam zullen worden geboren!

Ik duik samen met jou in je brein op zoek naar onbewuste, beperkende, ingesleten overtuigingen om deze om te draaien naar positieve gedachten. Aan de hand van de tips en tricks die ik je geef, kan je thuis verder oefenen. Onthoud: herhaling en doorzetten is de boodschap!

Tarief: 75,-

Energetische bewustwording

Healing – ‘heel’ wording – speelt zich af op het energetische niveau. Alles is energie. Ook jij bent een energetisch veld. Jij kneedt en vormt jouw energie voortdurend met je bewustzijn. Je doet het met elke gedachte, elke emotie, elke intentie, elke overtuiging. Hoe je je voelt, wat je denkt, gelooft,… beïnvloedt hoe de energie naar jou en door jou stroomt. Als energie niet stroomt, krijg je een blokkade. Vergelijk het met water. Stromend water is gezond, stilstaand water geeft rotting. Met een healing breng je terug ‘beweging’ in wat gestagneerd was. Het evenwicht – dat van nature aanwezig is – herstelt zich en er volgt een zichtbare en meetbare genezing.

Een healing brengt je ook naar een hoger energetisch niveau, een hoger bewustzijn. Je wordt je bewuster van jezelf en je omringende leefwereld. Hierdoor begint een proces van ontwaken. Je intuïtieve vaardigheden worden sterker, je merkt dat niets toeval is en je ontwikkelt een verruimd bewustzijn. Vandaar dat een genezingsproces ook een transformatieproces is.

Praktisch

Het consult begint met een kennismakingsgesprek waarin ik luister naar je verhaal. Nadien neem je plaats op de massagetafel. Draag gemakkelijke kleren zodat je comfortabel ligt. Tijdens de healing plaats ik mijn handen op verschillende plaatsen op je lichaam. Ik behandel ineens (eventuele) pijnpunten. Je kan tintelingen, prikkelingen, koude, warmte,… gewaar worden. Na de healing kan je koude rillingen, vermoeidheid, een koortsig gevoel ervaren,… Luister naar je lichaam, drink voldoende water en neem je rust. Deze bijwerkingen kunnen toegeschreven worden aan ontgifting en verdwijnen binnen enkele dagen.

Tarief: 75,-

Mijn reis naar innerlijke transformatie

Maak kennis met mij, Nathalie, een ziel op een inspirerende reis naar innerlijke transformatie. Gedreven door mijn diepgaande ervaringen en verlangen naar persoonlijke groei, heb ik mijn eigen pad bewandeld. Ik deel graag mijn verhaal, waarin ik de uitdagingen en triomfen van mijn reis onthul. Door te luisteren naar mijn innerlijke kompas en te vertrouwen op mijn intuïtie, heb ik ontdekt wie ik werkelijk ben. Ik nodig je uit om mee te gaan op deze reis van zelfontdekking en vervulling.