Facebook pixel
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden

Ontwikkel je intuïtie – basis

Categorieën: Intuïtie
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Welkom bij de basisopleiding ‘Ontwikkel je intuïtie’

Ik ben verheugd je te verwelkomen in deze boeiende reis naar het ontdekken en versterken van je intuïtieve vermogens. Deze opleiding is ontworpen om je te begeleiden bij het verkennen van de diepten van je eigen innerlijke wijsheid en het ontketenen van de kracht van intuïtie in verschillende aspecten van je leven.

Gedurende deze cursus zal je worden ondergedompeld in een wereld van zelfontdekking en groei. Je leert niet alleen de basisprincipes van intuïtie, maar ook hoe je deze vaardigheid kunt ontwikkelen en toepassen in alle situaties van je leven. Je zal vaardigheden ontwikkelen die je in staat stellen om in contact te komen met je innerlijke kompas.

Of je nu nieuw bent in het concept van intuïtie of al enige ervaring hebt, deze opleiding biedt voor iedereen waardevolle inzichten en technieken. Sta open voor nieuwe perspectieven, wees bereid om je grenzen te verleggen en omarm de mogelijkheid om je intuïtieve vermogens te cultiveren.

Wat leer je deze gratis masterclass?

Iedereen beschikt over intuïtie, ook jij. Maar we bestempelen het gemakkelijk als toeval of een bizarre ingeving. In deze masterclass leer ik je de basis aan om je intuïtie te ontwikkelen tot een hoger niveau. Je vijf zintuigen stellen je in staat om de materiële werkelijkheid waar te nemen maar je intuïtie – je ‘zesde zintuig’ – weet dingen zonder te weten waarom je het weet.

 

 

Intuïtie is een proces in twee stappen

Er zijn twee manieren waarop je intuïtie werkt: je krijgt aanwijzingen vanuit de buitenwereld of je krijgt aanwijzingen vanuit je binnenwereld (je gedachten, je gevoelens en lichamelijke sensaties). Deze aanwijzingen zijn soms symbolisch van aard zodat je deze indrukken eerst nog moet vertalen. Intuïtie is dus een proces in twee stappen: het ontvangen van indrukken én het interpreteren van deze – veelal symbolische – informatie. Intuïtie is persoonlijk, net als jouw symboliek.

Toeval bestaat niet

Toeval bestaat niet! Alles wat jou ‘toevalt‘ heeft een betekenis voor jou. Met de associatietechniek leer je deze symbolische betekenissen te interpreteren. Als je heel bewust oefent om de buitenwereld waar te nemen, gebeurt er iets… je merkt dat het universum jou boodschappen stuurt – de Tekens van het Universum – als antwoord op je vragen. Ik leg de functie en het doel uit van intuïtie en de obstakels die je intuïtie kunnen blokkeren.

Symboliek

De maan wordt al eeuwen in verband gebracht met intuïtie. Daarom heb ik de maan gekozen als symbool voor intuïtie. Je zal na verloop van tijd veel meer symbolen leren kennen, want jouw intuïtie spreekt niet in mensentaal, maar in symboliek. Dat en nog zoveel meer ga je ontdekken in de cursus Ontwikkel je intuïtie.

Online cursus

Deze opleiding verloopt volledig online. Je neemt de cursus door op je eigen tempo en vanuit je comfy thuisomgeving. De cursus is een combinatie van theoretische kennis en praktische oefeningen. Geen paniek als je toch vastloopt. Ik bied deze cursus ook aan als een privé opleiding van een uur, bij mij in de zaak of online (75,-). Als je de cursus al hebt aangekocht, zal ik deze kostprijs in mindering brengen.

Vergroot je zelfbewustzijn en ontsluit je verborgen krachten

Als je deze basiscursus hebt gevolgd, ben je alvast klaar om te vertrouwen op je intuïtie, de boodschappen van het Universum op te merken en jouw innerlijke wereld van gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties verder te onderzoeken. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op deze inspirerende reis van groei en zelfontplooiing.

Liefs
Nathalie De Houwer

nathalie@brugtussentweewerelden.be
+32 468 22 53 62

 

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom!

  • Proficiat!
    00:00
  • Wie ben ik?
    00:00
  • Inleiding
    00:00

Intuïtie, je vergeten zintuig

Functie van Intuïtie

Intuïtie is een proces in twee stappen

Toeval bestaat niet

Intuïtie, de brug tussen jou en het Universum

Het einde is ‘in-zicht’