Facebook pixel
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden

Innerlijke leiding

Categorieën: Intuïtie
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Welkom bij de cursus Innerlijke Leiding: een reis naar de diepten van onze gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties!

Het is met grote vreugde dat ik je verwelkom in deze bijzondere en transformerende cursus. Gedurende deze reis zullen we samen op ontdekking gaan naar de verborgen schatten van onze intuïtie en innerlijke wijsheid, waarbij we ons laten leiden door de krachtige combinatie van gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties.

In onze moderne wereld worden we vaak overspoeld door een constante stroom van informatie en externe prikkels. Te midden van dit tumult raken we soms het contact met onze eigen innerlijke stem kwijt. Maar vrees niet, want deze cursus is ontworpen om je te helpen deze connectie te herstellen en te verdiepen.

Samen zullen we leren hoe we onze intuïtieve gedachten kunnen onderscheiden, zodat we ze kunnen inzetten als instrumenten voor leiding en een wijze besluitvorming. We zullen ontdekken hoe onze gevoelens ons waardevolle inzichten kunnen geven in onze diepste verlangens en behoeften, en hoe we ze kunnen omarmen als kompassen op onze levensreis.

Verder zullen we ons bewust worden van de subtiliteiten van onze lichamelijke sensaties en hoe deze ons kunnen leiden naar meer evenwicht en welzijn. Ons lichaam is een wijs orgaan dat ons voortdurend voorziet van signalen over wat goed voor ons is en wat niet. We zullen leren om deze signalen te interpreteren en ze te gebruiken als waardevolle gidsen in ons dagelijks leven.

Persoonlijke begeleiding

Deze online cursus is niet alleen een leerervaring, maar ook een kennismaking met jou als gelijkgestemde ziel die samen met mij wil groeien. Ik moedig je aan om open te zijn, vragen te stellen als je iets niet begrijpt, jezelf te uiten en je kwetsbaarheid te omarmen, want juist daar ligt de weg naar diepere verbinding met jezelf en anderen.

Een uur persoonlijke begeleiding is inbegrepen. Je bent steeds welkom in mijn zaak of in een online meeting. Geef mij een seintje op +32 468 22 53 62 of stuur een mailtje naar nathalie@brugtussentweewerelden.be zodat we de cursus en/of jouw vragen kunnen overlopen.

Samen op pad

Dus laten we samen op dit avontuurlijke pad stappen en ons laten leiden door onze innerlijke wijsheid. We zijn ervan overtuigd dat je aan het einde van deze cursus met meer vertrouwen, helderheid en veerkracht uitkomt.

Welkom bij Intuïtie en Innerlijke Leiding. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan!

Liefs
Nathalie

Toon meer

Cursus inhoud

Welkom!

  • Welkom!
  • Inleiding

Ontwikkel je intuïtie – basis (korte herhaling)

Het verschil tussen ongevraagde, spontane intuïtie en intuïtie op aanvraag

Vier stappen om toegang te krijgen tot je innerlijke wijsheid

Innerlijke leiding via je subtiele zintuigen, je gedachten en je gevoel

Leer jouw symboliek kennen

Intuïtieve associaties

Drie vragen

Extra oefeningen

Ik denk dat ik het verzin?!

Het einde is ‘in-zicht’