Facebook pixel
logo met tekst van Brug tussen Twee Werelden

Genees jezelf met je gedachten – Lichaam-geest connectie

Categorieën: Gezondheid
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Genees jezelf met je gedachten

Lichaam-geest connectie

Ik vind het fantastisch dat je hier bent en bereid bent om de fascinerende reis te beginnen naar het begrijpen en benutten van de buitengewone kracht die schuilt in de connectie tussen je geest en je lichaam.

Wat kan je verwachten?

In deze online masterclass ga ik dieper in op de verbazingwekkende mogelijkheden die ontstaan wanneer we de kracht van onze gedachten inzetten om onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid te beïnvloeden. We zullen ontdekken hoe onze geest in staat is om helende processen in ons lichaam te stimuleren, hoe positieve gedachten onze gezondheid kunnen bevorderen en hoe we negatieve patronen kunnen doorbreken om ons welzijn te verbeteren.

Na deze masterclass zal je bovendien dagelijks een mail krijgen om je nog verder te verdiepen in deze materie met praktische tips en tricks om zelf aan de slag te gaan en je aan te moedigen je meditatie-, visualisatie- en affirmatieoefeningen te doen. Ik deel ook waargebeurde verhalen om je aan te tonen dat het werkt! Ik wil je inspireren om de kracht van je gedachten te omarmen en te gebruiken als een instrument voor zelfgenezing en welzijn.

Online opleiding

De masterclass gaat online door op zaterdag 25/11 van 10.00 tot 13.00u. De link om in te loggen in de Zoomvergadering staat in de cursus. Ook na de masterclass word je dagelijks begeleid per mail om nog dieper in de materie te duiken, je te motiveren je oefeningen te (blijven) doen en je te inspireren met waargebeurde verhalen.

Mis deze kans niet om jezelf te transformeren en het leven te creëren dat je altijd al hebt gewenst. Of je nu al bekend bent met de lichaam-geest verbinding of hier net mee begint, deze masterclass biedt een unieke kans om je kennis te verdiepen en concrete stappen te zetten richting een gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd leven.

Gratis webinar op zaterdag 18/11 om 11.00u

Op zaterdag 18 november om 11.00u geef ik een gratis online webinar waarin ik je introduceer in de basiskennis én alle informatie over deze opleiding meedeel. Interesse om in te schrijven? Dat kan hier: Genees jezelf met je gedachten.

Dus, laten we samen op deze opwindende reis gaan en ontdekken hoe we onszelf kunnen genezen met onze gedachten. Ik kijk er naar uit om met jou te verkennen, te leren en te groeien tijdens deze masterclass. Laten we samen de kracht van de lichaam-geest verbinding ontsluiten!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op per mail naar nathalie@brugtussentweewerelden.be of geef een seintje op +32 468 22 53 62.

Liefs
Nathalie

Toon meer

Cursus inhoud

Zoom + PPT’s

  • Masterclass zaterdag 25/11/23: link van de Zoomvergadering
    00:00
  • Powerpoint webinar + masterclass
    00:00

Inleiding

Attitude is alles

De placebo – de kracht van geloven

Neuroplasticiteit in de hersenen

Wat gebeurt er in ons lichaam?

Hoe gedachten het brein en het lichaam veranderen

Beïnvloedbaarheid

Attituden, overtuigingen en percepties

De kracht van visualisatie

Het einde is ‘in-zicht’